Gastenboek

Henny – woensdag 24 januari 2018, 18:06
Stef, wij genieten altijd van jouw muziek en prachtige teksten, en jouw nieuwe album “Kern” heeft weer een aantal geweldige nummers....heerlijke, mooie teksten en melodieën. “Welkom”, “ geen verweer” en “later als ik dood ben”......zijn voor ons de toppers ! Dank voor deze prachtige nummers!
Timo smit, Enkhuizen – zondag 21 januari 2018, 00:12
Mijn vader vind jouw echt de beste naderlandse zanger en ik echt ook
Maar mijn vade is er niet meer
Dus zeg ik dit tegen jouw
Zodat je weet dat je heel veel voor ons betekend
Met je prachtige texten diep respect voor jouw
En dat meen ik vanuit mijn hard
Gr Timo smit
Timo smit, Enkhuizen – zaterdag 20 januari 2018, 23:11
Hoi Stef
Ben met je opgegroeid door mijn vader.
Hij is er nu niet meer, maar toch weer wel bedankt .
Hou zo erg van jouw texten ze snijden door je heen als een mes.
Diep respect voor jouw.
Maar bedankt mijn vader daarvoor
Want hij is de inslpiratie voor de text ook al is het natuurlijk niet zo maar toch
Hou van je Stef
ook al ben ik getrouwd maar daar gat het nu niet oom
Maar toch jij laat me Janken
Gr Timo smit
Govert bok, Sleeuwijk – maandag 15 januari 2018, 11:11
Hé Stef,
Het is nu LATER en je bent GROOT.
Tijd dus om as. zaterdag (20 januari) naar het 4M-evenement te komen op 'vliegbasis Twenthe'.

Jij zingt ook 'is dit nou later?', vandaar dat ik je wilde aanmoedigen voor deze 'Take off'. Een dag met duizenden jongens & mannen die naar de toekomst willen kijken.
Groet van een fan,
Govert
Peter, Hoogeveen – vrijdag 12 januari 2018, 12:12
Nadat ik Stef bij DWDD heb gezien, vandaag maar eens weer gezocht op zijn muziek. En het nieuwe album Kern geluisterd. Erg mooi, pure poëzie. Absolute aanrader..
Rob, Nijmegen – vrijdag 12 januari 2018, 09:09
Zojuist met enorm veel genoegen geluisterd naar je nieuwe album "KERN". Wat een ontzettend prachtig album en wat mij betreft je beste, misschien wel je allerbeste!, tot nu toe. De sfeer, de muziek, de teksten, alles klopt. Mooi ingetogen! Een album om enorm van te genieten. Een heel groot compliment!
Pien, Wormer – dinsdag 19 december 2017, 22:10
Vandaag "Welkom" gehoord, wat een juweeltje! Moest meteen denken aan mijn vriendin die nu zwanger is. Had het haar graag laten horen, maar helaas nog niet te vinden op internet. Geduld is een schone zaak...
Heleen kuipers, Sneek – zaterdag 16 december 2017, 21:09
Gisteravond genoten van het optreden van Stef Bos en Band in ons mooie niet symetrisch theater in Sneek. Stef neemt je mee in de cyclus van het leven. Het begin een eind de kern die onstaan is door een verspreking van zijn zoon. De 11 jarige Iris heeft helemaal de avond van haar leven , ze krijgt een hand van Stef en hij zingt een lied voor haar. Iris zal zich dit altijd blijven herrinneren en er over vertellen tot ver na haar 50 ste. Henk v.d. Veer onze stadsdichter heeft een mooie recensie geschreven over het optreden op zijn facebook pagina.
Ronald Galema, Bolsward – zaterdag 16 december 2017, 19:07
Gisteravond in theater Sneek. Samen met muziekvriend Sjors in het midden van de zaal. Net voor de mengtafel voor het optimale geluid.Verrassende nieuwe liedjes en cd. Teksten en zang als altijd ijzersterk, maar vooral dynamisch samenspel met de band raakt ons.
Wat mij betreft steekt het lied "Het roer moet om" er bovenuit. Ik zou zeggen; live versie uitbrengen. Geheid dat ie volgend jaar in de top 2000 staat! Groeten Ronald
Lenny clijsters, Tholen – maandag 11 december 2017, 13:01
hallo stef en allen,
had een goed verhaal, maar na het lezen van alle gasten, voelen wij allemaal hetzelfde, dus ik val in herhaling als ik dit doe. desalniettemin voel ik mij altijd zo sterk na het luisteren naar stef bos. dank voor dit cadeau. liefs lenny
Vorige pagina | Eerste pagina
Laatste pagina | Volgende pagina
Plaats een bericht in het gastenboek.
Nadat je een bericht hebt verstuurd, ontvang je van ons een email. In deze email vind je een link. Pas na het aanklikken van deze link wordt je bericht geplaatst. Op deze manier voorkomen we misbruik.


Naam

Emailadres (alleen ter controle)

Woonplaats

Bericht