Gastenboek

Irma, Hattem – woensdag 18 april 2018, 12:12
Hallo Stef.
Dank je, voor wederom een geweldige avond. Samen met mijn zoon Olav was ik in Drachten bij jouw optreden. Dit album is zonder ook maar uitzondering, treffend en raak. Misschien heeft het te maken met dezelfde fase van het leven waarin wij zitten. Achter aan in de rij.....Pappa...en Witsand , alles kwam binnen. Ik vind het niet erg dit optreden te hebben ingelast. In Zwolle zal ik misschien nog wel meer genieten.
Irma
Lucienne, Stein – dinsdag 10 april 2018, 11:11
Beste Stef en bandleden,

Dank voor weer een prachtige avond in Wageningen!
Na een lange dag familieopstellingen, twijfelde ik of ik zou gaan.
Mijn hoofd zat eigenlijk wel ff vol😉

Blij, dat ik gegaan ben en hoe treffend, lagen jouw teksten in dit verlengde.

Het nummer ‘Welkom’ fietste recht mijn hart binnen.Ontroerd, hoe mooi jij bezingt, hoe wij gevormd zijn door ons verleden en allen die daarbij horen in ons systeem!

Wat byzonder ,hoe jij dit steeds weer in al die jaren mij weet te raken.

Jouw bezieling en die van de mannen,spatte er weer van af!

Dat lukt jouw toch telkens weer zo door de jaren heen!

Nogmaals dank voor een geweldige avond en tot donderdagavond in Maaseik!
( Er was nog 1 plekje op 1e rij en tja.. nog een keer genieten😁

Hartelijke groeten,

Lucienne
Do ruis, Middelburg – vrijdag 06 april 2018, 21:09
Luister Kaalvoet..ben perplex over je liefdevolle teksten..meest onderschatte zanger van Nederland...maar ja de meeste mensen houden nu eenmaal van pulp
Je hebt me echt geraakt..PRACHTIG.
Michael Jodocus Eining, Rhede, Duitsland – woensdag 28 maart 2018, 10:10
Goedemorgen, Stef!
Wat een mooie avond gisteren in Doetinchem, ik vond het een fantastisch concert met jij band. Bijzonders het liedje "Later als ik dood ben" heeft mij gepakt. Dank U wel en nog heel veel success voor de rest van de tour.

P.S.: ik zou 't leuk vinden, als U de volgende tour nog een keer naar Winterswijk mag komen, na mijn overtuiging een heel mooie kleine theater in onze buurschap.
Hetty, Tilburg – zondag 25 maart 2018, 22:10
Beste Stef en band, bedankt voor het hartverwarmende optreden in Breda vanmorgen! Bij het horen van de eerste nummers stroomden de tranen over mijn wangen. Ik heb het maar een beetje laten gebeuren. Wat troost je mij, met het verwoorden van al die diepe emoties. Nooit gedacht dat ik jou (weliswaar met knikkende knieën) ooit zou vertellen over de cd's die ik door midden had gebroken maar wat ben ik blij dat jouw muziek weer in mijn leven is! Zoals jij mooi zei: je hebt de stukken weer aan elkaar gelijmd. En zo komt iedereen, op zijn manier steeds een klein beetje dichter bij de kern. Dank je wel Stef, recht uit het hart, Hetty :-)
Frank Schipper, Waddinxveen – zondag 25 maart 2018, 21:09
Wat een geweldige troubadour! Stef Bos bedankt. Enorm fijn gedoseerde band zorgt voor een fenomenale levensbeschouwelijke muziekbeleving met diverse ontroerende kippenvelmomenten.....
Jan Slotman, Hooghalen – zaterdag 24 maart 2018, 01:01
Jan Slotman, Hooghalen – vrijdag 23 maart 2018, 02:02
Het was geweldig gisteren in Groningen. Je dubbele teksten, zo mooi! Je bent het niet kwijt Stef! Je vader had gelijk.
C. Vogels, Kloetinge – vrijdag 09 maart 2018, 20:08
Hallo Stef,

Net naar de repetitie gekeken en geluisterd op You tube van jou en de SunSunSun Strijkkwartet en Steven. In een woord "prachtig" en zo mooi en sfeervol
Kom je in de toekomst hiermee ook in Nederland? Of maak je er samen een mooie CD mee.............
Veel succes verder met je programma "Kern" Groetjes, Corry Vogels
Annick stevens, Berlare – maandag 05 maart 2018, 10:10
Bedankt voor jullie geweldig optreden dit weekend, ik heb genoten van begin tot einde. Het was een verademing om naar zo intens mooie teksten te mogen luisteren als je even in de chaos zit van het leven. Hetgeen soms moeilijk te verwoorden valt, beschrijf je soms op zo een eenvoudig manier. Bedankt dat ik hiervan mocht meegenieten!
Vorige pagina | Eerste pagina
Laatste pagina | Volgende pagina
Plaats een bericht in het gastenboek.
Nadat je een bericht hebt verstuurd, ontvang je van ons een email. In deze email vind je een link. Pas na het aanklikken van deze link wordt je bericht geplaatst. Op deze manier voorkomen we misbruik.


Naam

Emailadres (alleen ter controle)

Woonplaats

Bericht