Gastenboek

Jesse Peterson, Amsterdam – vrijdag 18 mei 2018, 14:02
Met spoed geld nodig, maar kunt u nergens terecht door een BKR registratie?

Bij ons geen enkel probleem. Wij lenen iedereen geld, omdat wij van mening zijn dat ieder persoon recht heeft op een nieuwe kans en uit de problemen te komen.

U bepaalt het bedrag, de looptijd en wij stellen geen vervelende vragen.

Ziet u het niet meer zitten en weet u niet meer wat u moet doen? Wacht dan niet langer en grijp deze kans met beide handen aan. Wij helpen u echt verder. Gegarandeerd
contact met mij opnemen via e-mail: info@interventionmortgageloan.com
Adobe cs6, Software – donderdag 03 mei 2018, 21:09
http://bestbuysoftware.online/ Microsoft Corp and Adobe Systems Inc are joining to make their respective sales and marketing software products more potent competitors to Salesforce.com Inc and Oracle Corp offerings, the two firms said Monday.
Droogmans renaat, Hasselt – woensdag 25 april 2018, 13:01
Beste Stef, je hebt me echt diep geraakt gisteren in Hasselt bij het
lied" Later als ik dood ben" .diep
menselijk. Het hele optreden was af. Goede liedjes. Goede muziekanten.ik volg je al van het begin van je carriere, ik voel al dat je al verder staat in het leven.ik heb je als eens ontmoet bij Pino in Genk.je weet wel die italiaanse maffiosi die zoo goed muziek kan maken en hebben toen lekkere pizza geeten. Het gaat je goed Stef en doe zo verder en nog veel succes en goede gezondheid voor jou en je gezin en voor gans je ploeg.Renaat
Tine & Fred, Landen – woensdag 25 april 2018, 00:12
Wat een fantastische avond in Hasselt! Bos jongen je bent en blijft geweldig! We hebben je net voor de zevende keer gezien en nog kan je ons blijven betoveren!!!
Ook een dikke proficiat voor je band. Jullie zijn formidabel

Tot snel!
Freddy Geuskens, Dilsen-Stokkem – vrijdag 20 april 2018, 23:11
Heerlijke avond.
Al enkele nummertjes van KERN gehoord op de radio.
Deze ? keer dat we van jou en je uitstekende muzikanten mochten genieten in Maaseik. Dank je wel. Ik denk echt dat dit de beste van die reeks was. Met plezier een exemplaar van je CD gekocht om verder te genieten en te mijmeren. 'Het roer moet om' dat in Maaseik live geweldig trof, is op CD best, maar die live uitvoering dragen we nog lang mee en zo kunnen we blijven genieten.
De mooie verhaaltjes die je ons vertelde, zullen nog lang blijven plakken en doen ons uitkijken naar een volgende.
WELKOM op de volgende!
Irma, Hattem – woensdag 18 april 2018, 12:12
Hallo Stef.
Dank je, voor wederom een geweldige avond. Samen met mijn zoon Olav was ik in Drachten bij jouw optreden. Dit album is zonder ook maar uitzondering, treffend en raak. Misschien heeft het te maken met dezelfde fase van het leven waarin wij zitten. Achter aan in de rij.....Pappa...en Witsand , alles kwam binnen. Ik vind het niet erg dit optreden te hebben ingelast. In Zwolle zal ik misschien nog wel meer genieten.
Irma
Lucienne, Stein – dinsdag 10 april 2018, 11:11
Beste Stef en bandleden,

Dank voor weer een prachtige avond in Wageningen!
Na een lange dag familieopstellingen, twijfelde ik of ik zou gaan.
Mijn hoofd zat eigenlijk wel ff vol😉

Blij, dat ik gegaan ben en hoe treffend, lagen jouw teksten in dit verlengde.

Het nummer ‘Welkom’ fietste recht mijn hart binnen.Ontroerd, hoe mooi jij bezingt, hoe wij gevormd zijn door ons verleden en allen die daarbij horen in ons systeem!

Wat byzonder ,hoe jij dit steeds weer in al die jaren mij weet te raken.

Jouw bezieling en die van de mannen,spatte er weer van af!

Dat lukt jouw toch telkens weer zo door de jaren heen!

Nogmaals dank voor een geweldige avond en tot donderdagavond in Maaseik!
( Er was nog 1 plekje op 1e rij en tja.. nog een keer genieten😁

Hartelijke groeten,

Lucienne
Do ruis, Middelburg – vrijdag 06 april 2018, 21:09
Luister Kaalvoet..ben perplex over je liefdevolle teksten..meest onderschatte zanger van Nederland...maar ja de meeste mensen houden nu eenmaal van pulp
Je hebt me echt geraakt..PRACHTIG.
Michael Jodocus Eining, Rhede, Duitsland – woensdag 28 maart 2018, 10:10
Goedemorgen, Stef!
Wat een mooie avond gisteren in Doetinchem, ik vond het een fantastisch concert met jij band. Bijzonders het liedje "Later als ik dood ben" heeft mij gepakt. Dank U wel en nog heel veel success voor de rest van de tour.

P.S.: ik zou 't leuk vinden, als U de volgende tour nog een keer naar Winterswijk mag komen, na mijn overtuiging een heel mooie kleine theater in onze buurschap.
Hetty, Tilburg – zondag 25 maart 2018, 22:10
Beste Stef en band, bedankt voor het hartverwarmende optreden in Breda vanmorgen! Bij het horen van de eerste nummers stroomden de tranen over mijn wangen. Ik heb het maar een beetje laten gebeuren. Wat troost je mij, met het verwoorden van al die diepe emoties. Nooit gedacht dat ik jou (weliswaar met knikkende knieën) ooit zou vertellen over de cd's die ik door midden had gebroken maar wat ben ik blij dat jouw muziek weer in mijn leven is! Zoals jij mooi zei: je hebt de stukken weer aan elkaar gelijmd. En zo komt iedereen, op zijn manier steeds een klein beetje dichter bij de kern. Dank je wel Stef, recht uit het hart, Hetty :-)
Vorige pagina | Eerste pagina
Laatste pagina | Volgende pagina
Plaats een bericht in het gastenboek.
Nadat je een bericht hebt verstuurd, ontvang je van ons een email. In deze email vind je een link. Pas na het aanklikken van deze link wordt je bericht geplaatst. Op deze manier voorkomen we misbruik.


Naam

Emailadres (alleen ter controle)

Woonplaats

Bericht