Gastenboek

Henk en Uilkje Dam, Bolsward – woensdag 31 mei 2017, 21:09
Beste Stef Bos.
In Assen in de Nieuwe Kolk gisteravond genoten van je optreden met de muziekanten.We hopen nog veel van jullie te mogen horen .Morgenavond in de Harmonie te Leeuwarden willen we nog graag een keer genieten van je teksten jullie muziek je overbrengen van rijke en rake woorden.Bedankt!,
Fran en Henk Kleijn, Huizen NL / Klapmuts ZA – zondag 28 mei 2017, 10:10
Hallo Stef, Proficiat met de geboorte van je 3e en heel veel Geluk! Zien je a.s. woensdag in 't Spant, Bussum (dit keer 'ns niet in ZA). Verheugen ons erop. Veel succes. Fran & Henk Kleijn Huizen NL / Klapmuts ZA
Gotske stroband, Dearsum – vrijdag 26 mei 2017, 21:09
Hallo Stef
vandaag was je bij Noorderwyn van omroep Fryslan, ik was onderweg en hoorde je Pa zingen, zo vol gevoel, je raakte mij diep
de mooiste vertolking van dit lied ooit
😛
Johan Van der Poorten, Aalst – vrijdag 28 april 2017, 09:09
Dag Stef
Gisteren je voor de eerste keer aan het werk gezien in CC Plomblom in Ninove met je tournee Wereldwijd. Wat een avond
Wat een mengeling van enthousiasme, poezie, ritme, gevoelens, passie en vooral veel mooie menselijke waarden die je bezingt. ontroerend en opgewekt, luchtig en diepzinnig. Bedankt
Johan

Els de Heer, Ouderkerk aan den IJssel – zondag 23 april 2017, 18:06
Lieve Stef,
Weer hebben we de afgelopen vrijdag in Gouda genoten van een top avond van jou en je crew. Je moet weten dat mijn man en ik al jaren naar jouw concert kwamen samen met mijn broertje en zijn partner. In 2014 is hij jammergenoeg overleden. Toen hij al in een hospice verbleef, hebben we de laatste keer in Gouda van jouw mooie muziek genoten.
Een herinnering die mij heel dierbaar is. Gelukkig hebben we onze vrienden nu enthousiast kunnen maken. Je zult vast begrijpen dat de laatste jaren jouw muziek mede daardoor veel herinneringen oproepen. We kijken uit naar je volgende concert. Ik zei het je die avond: " een top avond" waarin het slot zóóóó prachtig was. Stef bedankt. we hopen nog heel veel jaren te komen luisteren en te genieten.
Arie van Gent, Montfoort – vrijdag 21 april 2017, 17:05
Hoi Stef,
Na je concert in Nieuwegein kochten we diverse cd's. Op een stond 'Gelukkig' waar vier zussen vooraf in het SA 'Dankbaar' zongen. Met Esme Steenkamp heb ik uitvoerig via mail geschreven. Uiteindelijk hebben zij hiervan geen muziek omdat zij dit vroeger uit hun hoofd hadden geleerd. Heb je enig idee hoe zij dit gezongen hebben en in welke toonsoort. Ik zou het graag willen instuderen met dames die hier wonen.
Is er bladmuziek met Zuid Afrikaanse muziek om te zien hoe het is opgebouwd.
Je concert was ontroerend mooi vooral suikerbossie, uit m'n hart gegrepen.
Ik hoor graag van je Arie van Gent
Marjan, Veenendaal – zondag 02 april 2017, 20:08
dag "oud" veenendaler :-)..... genoten van de bijzondere middag in de petrakerk...prachtig format=collegetour= en een bijzondere ervaring om zo deel te mogen worden van je gevoelens betreffende jeugd-oorsprong-drive-emotie. S.A. spreekt ons erg aan: meegemaakt vanaf 1979 tot heden; liedjes daarom bijzonder. we gaan genieten van de volgende muzikale ontmoeting en wel met een goed doel in een ander kerkgebouw te veenendaal, met een prachtige akoestiek en ook mooie ramen! dank voor dit zondagmiddagmoment en een hartelijke veense groet.
Rien hoppenbrouwer, Grave – vrijdag 31 maart 2017, 14:02
Beste meneer Bos,
Onze vrienden Frank en Mirjam Holtman zijn al jarenlang fan van u en bezoeken ieder concert als u optreedt in Cuyk en Uden.
Op 7 maart bezochten we nog uw concert in Stellenbosch ihkv het Woordfees. Frank droeg nog een oranje polo in de naïeve veronderstelling dat hij de enige Nederlander zou zijn. Vorige week overleed hij tijdens het hardlopen op 56e jarige leeftijd. De kaartjes voor uw concert op 15 april in Uden waren al binnen. Ik ga Mirjam begeleiden op wat voor ons ongetwijfeld een emotionele avond gaat worden worden.
Rien Hoppenbrouwer
Joy, Wateringen – zondag 19 maart 2017, 18:06
IK was erg geraakt door de toegift!! wat ontzettend mooi was dat!!!!
Jasper , Málaga – zondag 19 maart 2017, 09:09
Wat een fantastische avond! Bedankt voor de reis en het positivisme. Ik hoop je snel terug te kunnen luisteren!
Vorige pagina | Eerste pagina
Laatste pagina | Volgende pagina
Plaats een bericht in het gastenboek.
Nadat je een bericht hebt verstuurd, ontvang je van ons een email. In deze email vind je een link. Pas na het aanklikken van deze link wordt je bericht geplaatst. Op deze manier voorkomen we misbruik.


Naam

Emailadres (alleen ter controle)

Woonplaats

Bericht