Gastenboek

Timo smit, Enkhuizen – zaterdag 20 januari 2018, 23:11
Hoi Stef
Ben met je opgegroeid door mijn vader.
Hij is er nu niet meer, maar toch weer wel bedankt .
Hou zo erg van jouw texten ze snijden door je heen als een mes.
Diep respect voor jouw.
Maar bedankt mijn vader daarvoor
Want hij is de inslpiratie voor de text ook al is het natuurlijk niet zo maar toch
Hou van je Stef
ook al ben ik getrouwd maar daar gat het nu niet oom
Maar toch jij laat me Janken
Gr Timo smit
Govert bok, Sleeuwijk – maandag 15 januari 2018, 11:11
Hé Stef,
Het is nu LATER en je bent GROOT.
Tijd dus om as. zaterdag (20 januari) naar het 4M-evenement te komen op 'vliegbasis Twenthe'.

Jij zingt ook 'is dit nou later?', vandaar dat ik je wilde aanmoedigen voor deze 'Take off'. Een dag met duizenden jongens & mannen die naar de toekomst willen kijken.
Groet van een fan,
Govert
Peter, Hoogeveen – vrijdag 12 januari 2018, 12:12
Nadat ik Stef bij DWDD heb gezien, vandaag maar eens weer gezocht op zijn muziek. En het nieuwe album Kern geluisterd. Erg mooi, pure poëzie. Absolute aanrader..
Rob, Nijmegen – vrijdag 12 januari 2018, 09:09
Zojuist met enorm veel genoegen geluisterd naar je nieuwe album "KERN". Wat een ontzettend prachtig album en wat mij betreft je beste, misschien wel je allerbeste!, tot nu toe. De sfeer, de muziek, de teksten, alles klopt. Mooi ingetogen! Een album om enorm van te genieten. Een heel groot compliment!
Pien, Wormer – dinsdag 19 december 2017, 22:10
Vandaag "Welkom" gehoord, wat een juweeltje! Moest meteen denken aan mijn vriendin die nu zwanger is. Had het haar graag laten horen, maar helaas nog niet te vinden op internet. Geduld is een schone zaak...
Heleen kuipers, Sneek – zaterdag 16 december 2017, 21:09
Gisteravond genoten van het optreden van Stef Bos en Band in ons mooie niet symetrisch theater in Sneek. Stef neemt je mee in de cyclus van het leven. Het begin een eind de kern die onstaan is door een verspreking van zijn zoon. De 11 jarige Iris heeft helemaal de avond van haar leven , ze krijgt een hand van Stef en hij zingt een lied voor haar. Iris zal zich dit altijd blijven herrinneren en er over vertellen tot ver na haar 50 ste. Henk v.d. Veer onze stadsdichter heeft een mooie recensie geschreven over het optreden op zijn facebook pagina.
Ronald Galema, Bolsward – zaterdag 16 december 2017, 19:07
Gisteravond in theater Sneek. Samen met muziekvriend Sjors in het midden van de zaal. Net voor de mengtafel voor het optimale geluid.Verrassende nieuwe liedjes en cd. Teksten en zang als altijd ijzersterk, maar vooral dynamisch samenspel met de band raakt ons.
Wat mij betreft steekt het lied "Het roer moet om" er bovenuit. Ik zou zeggen; live versie uitbrengen. Geheid dat ie volgend jaar in de top 2000 staat! Groeten Ronald
Lenny clijsters, Tholen – maandag 11 december 2017, 13:01
hallo stef en allen,
had een goed verhaal, maar na het lezen van alle gasten, voelen wij allemaal hetzelfde, dus ik val in herhaling als ik dit doe. desalniettemin voel ik mij altijd zo sterk na het luisteren naar stef bos. dank voor dit cadeau. liefs lenny
Marijke, Kapelle op den bos – zaterdag 09 december 2017, 16:04
Daar in het feeerieke leffinge was het de taal van het hart dat sprak,vol vuur ,maar ook tussen water en vuur ging het echt tot de kern der dingen De hele zaal had geen verweer want iedereen hing aan jouw lippen.Het was muisstil behalve de intrede van K1 en co,grappig.Nee,ik heb zo intens genoten van alle keimooie teksten uit het leven gegrepen ,ook de passie in ginette ,geen verweer , één van mn favorietjes .De band ging er meesterlijk in op: lené trok de hele bende fantastisch mee,Steven zo virtuoos op de piano,martin gaf alles ,wat een ritme en rené meesterlijke solos..wauw.Soms was het ook erg confronterend in het tweede deel maar "to the point":hoe verbeelding het leven zoveel mooier kan maken.Als kunstenaar kan ik daar best van meespreken.je leeft vaak in je eigen kleine paradijsje vol dromen en ja,zoals je zei ,dromen doen, hier en nu.Ik ben nog eens zo stevig gemotiveerd na deze wonderlijke avond bij maanlicht.van harte dankjewel hiervoor en ook het voorrecht gehad te hebben een warme babbel te kunnen doen achteraf!!Dikke bedankt ,veel succes de volgende vele concerten en zeker tot in een volgende keer ergens middenin en dichter bij huis.Ik kijk er erg naar uit!liefs en hopelijk toch een beetje warme feestdagen met je gezin,marijke
Marc , Ameland – donderdag 30 november 2017, 11:11
Zojuist je nieuwe nummer gehoord op de radio, afkomstig van de cd die nog uit moet komen, Kern. Na Papa, die we tijdens de begrafenis van mijn vader hebben gedraaid, was je bij mij wat uit het zicht geraakt, maar met Welkom ben je wat mij betreft weer helemaal terug in mijn muziek wereld.
Een treffende tekst waar ieder voor zich zijn eigen belevingen kan visualiseren in welke vorm dan ook.
Bij mij riep het ook allerlei herinneringen op van verleden, situaties van het heden en vooruitblikken van de toekomst.
Stef, ik wacht met smart op je nieuwe cd, maar alleen voor Welkom ga ik m al kopen.
Bedankt !!!
Vorige pagina | Eerste pagina
Laatste pagina | Volgende pagina
Plaats een bericht in het gastenboek.
Nadat je een bericht hebt verstuurd, ontvang je van ons een email. In deze email vind je een link. Pas na het aanklikken van deze link wordt je bericht geplaatst. Op deze manier voorkomen we misbruik.


Naam

Emailadres (alleen ter controle)

Woonplaats

Bericht