Gastenboek

Montazhk3 – zondag 09 juli 2017, 19:07
Предлагаем производство сварной балки любой степени сложности.
Имеем большие мощности для продажи сварной балки.

Высота сварной балки: до 1800 мм
Максимальная длинна 18 метров
Толщина полки сварной балки: от 8 мм

Цена: от 45250 за тонну вместе с материалами
производство сварной балки по заказу
Россия, г.Иваново ул.Суздальская д.18-Б
(4932) 339744
http://montazhnic.ru производство сварной балки
Gerben Muller, Veenendaal – woensdag 07 juni 2017, 13:01
Beste Stef,

Een geweldige avond gisteren in Veenendaal. Dankjewel. Je liedjes en woorden inspireren mij. Geven een richting mij te verwoorden en diepere lagen in mij te leren kennen, als ze het papier weten te raken. De volgende woorden daarom voor jou en voor iedereen. Een ode om het woord in jezelf te laten stromen en dat laat horen, wie je bent.

Daar komen die woorden (van jou)
Aan, binnen bij mij
Gehoord en ze raken
Mijn behoefte om ook
mijn woorden hier te laten

Jij daar, ik hier en hier in mij
Daar waar ik niet denken kan
Mijn denken die de woorden niet vangen kan
Vrije woorden, alleen de wereld in
Samen verbonden, tot meer dan een herinnering

Een diepere laag, van binnen of van buiten
Ik bedenk, ik weet het niet
Ik beken, ik vind het niet
Waar de bron is van mijn woorden
Die mijn voelen een taal geeft
Die mijn zijn een bestaan geeft
En die in mij leeft om te voelen

Waar voelt mijn leven,
Waar voelt mijn zijn
Ware woorden, woorden van waarde
Omdat ze het leven tekent
Uit onbekende streken
In en uit mijn handen gegeven

Daar, is nu hier
Dichtbij, waar is de horizon en de evenaar
Hier nu geboren en gegeven uit mij als bron
Kom ik tot meer leven
Inzicht die ik anders niet geven kon

Waar van waarheid
Waar van zijn
Waar van het woord
Dat daar, hier, in mij zo dichtbij blijkt te zijn
Marijke, Kapelle op den Bos – zaterdag 03 juni 2017, 12:12
Wat een kracht ging uit van jullie voorstelling,amai!Een prachtige harmonie van ontroerende teksten met zoveel wijsheid,de brieven naar en van jouw moeder,liedjes die je in hart en ziel raken en zeker ook viruoos goeie muzikanten !!Dat was echt wel opvallend gisteravond in de Roma.Ik zag de voorstelling reeds in Vilvoorde,maar ik ben blij er nog eens van te hebben mogen genieten ,want dat was echt verrassend hoe jullie zo knap op mekaar zijn ingespeeld.Dansen ,met de mooie handbewegingen zal mijn favorietje blijven in deze voorstelling.lieve Stef en band ,jullie geven ons zoveel warmte en wijsheid mee naar huis dat ik er nog lang van ga nagenieten!! Nog een erg succesvolle tour en vlug terug naar Belgie komen,want nu gaat het effe duren spijtig genoeg!Stef,geniet binnenkort even van een welverdiende rust en jouw priluitgebreide gezin in Zuid Afrika,proficiat alvast!
Dankjewel aan jullie allen,liefs,Marijke
Henk en Uilkje Dam, Bolsward – woensdag 31 mei 2017, 21:09
Beste Stef Bos.
In Assen in de Nieuwe Kolk gisteravond genoten van je optreden met de muziekanten.We hopen nog veel van jullie te mogen horen .Morgenavond in de Harmonie te Leeuwarden willen we nog graag een keer genieten van je teksten jullie muziek je overbrengen van rijke en rake woorden.Bedankt!,
Fran en Henk Kleijn, Huizen NL / Klapmuts ZA – zondag 28 mei 2017, 10:10
Hallo Stef, Proficiat met de geboorte van je 3e en heel veel Geluk! Zien je a.s. woensdag in 't Spant, Bussum (dit keer 'ns niet in ZA). Verheugen ons erop. Veel succes. Fran & Henk Kleijn Huizen NL / Klapmuts ZA
Gotske stroband, Dearsum – vrijdag 26 mei 2017, 21:09
Hallo Stef
vandaag was je bij Noorderwyn van omroep Fryslan, ik was onderweg en hoorde je Pa zingen, zo vol gevoel, je raakte mij diep
de mooiste vertolking van dit lied ooit
😛
Johan Van der Poorten, Aalst – vrijdag 28 april 2017, 09:09
Dag Stef
Gisteren je voor de eerste keer aan het werk gezien in CC Plomblom in Ninove met je tournee Wereldwijd. Wat een avond
Wat een mengeling van enthousiasme, poezie, ritme, gevoelens, passie en vooral veel mooie menselijke waarden die je bezingt. ontroerend en opgewekt, luchtig en diepzinnig. Bedankt
Johan

Els de Heer, Ouderkerk aan den IJssel – zondag 23 april 2017, 18:06
Lieve Stef,
Weer hebben we de afgelopen vrijdag in Gouda genoten van een top avond van jou en je crew. Je moet weten dat mijn man en ik al jaren naar jouw concert kwamen samen met mijn broertje en zijn partner. In 2014 is hij jammergenoeg overleden. Toen hij al in een hospice verbleef, hebben we de laatste keer in Gouda van jouw mooie muziek genoten.
Een herinnering die mij heel dierbaar is. Gelukkig hebben we onze vrienden nu enthousiast kunnen maken. Je zult vast begrijpen dat de laatste jaren jouw muziek mede daardoor veel herinneringen oproepen. We kijken uit naar je volgende concert. Ik zei het je die avond: " een top avond" waarin het slot zóóóó prachtig was. Stef bedankt. we hopen nog heel veel jaren te komen luisteren en te genieten.
Arie van Gent, Montfoort – vrijdag 21 april 2017, 17:05
Hoi Stef,
Na je concert in Nieuwegein kochten we diverse cd's. Op een stond 'Gelukkig' waar vier zussen vooraf in het SA 'Dankbaar' zongen. Met Esme Steenkamp heb ik uitvoerig via mail geschreven. Uiteindelijk hebben zij hiervan geen muziek omdat zij dit vroeger uit hun hoofd hadden geleerd. Heb je enig idee hoe zij dit gezongen hebben en in welke toonsoort. Ik zou het graag willen instuderen met dames die hier wonen.
Is er bladmuziek met Zuid Afrikaanse muziek om te zien hoe het is opgebouwd.
Je concert was ontroerend mooi vooral suikerbossie, uit m'n hart gegrepen.
Ik hoor graag van je Arie van Gent
Marjan, Veenendaal – zondag 02 april 2017, 20:08
dag "oud" veenendaler :-)..... genoten van de bijzondere middag in de petrakerk...prachtig format=collegetour= en een bijzondere ervaring om zo deel te mogen worden van je gevoelens betreffende jeugd-oorsprong-drive-emotie. S.A. spreekt ons erg aan: meegemaakt vanaf 1979 tot heden; liedjes daarom bijzonder. we gaan genieten van de volgende muzikale ontmoeting en wel met een goed doel in een ander kerkgebouw te veenendaal, met een prachtige akoestiek en ook mooie ramen! dank voor dit zondagmiddagmoment en een hartelijke veense groet.
Vorige pagina | Eerste pagina
Laatste pagina | Volgende pagina
Plaats een bericht in het gastenboek.
Nadat je een bericht hebt verstuurd, ontvang je van ons een email. In deze email vind je een link. Pas na het aanklikken van deze link wordt je bericht geplaatst. Op deze manier voorkomen we misbruik.


Naam

Emailadres (alleen ter controle)

Woonplaats

Bericht