Gastenboek

Imke, Wildervank – donderdag 02 maart 2017, 20:08
Hoi Stef. Wij zijn het Imke&Bas.
Wij zijn van dat optreden in Veendam en van het liedje Rivier.
U had Ons uitgenodigd om een keer bij een optreden op het podium te komen.
En we hebben kaartjes!!!
Wilt u alstublieft antwoorden?
Veel liefs Imke & Bas.
PS ( Wij zijn nog steeds heel erg fan van u.)
NIK, WEMMEL – zondag 19 februari 2017, 23:11
We kunnen ons aansluiten bij het bericht van Marijke.
PUIK werk in cc Bolwerk op vrijdag 17/02. We hebben er allemaal van de eerste minuut tot de laatste van genoten.
Veel succes met jullie tournee.
Tot volgend jaar
Marijke, kapelle-op-den bos – zondag 19 februari 2017, 11:11
Puur,puur,puur,geef ,geef ,geef,dat was het in het bolwerk in vilvoorde,of liever vuurwerk!Wat een onvergetelijke avond!Jullie gaven het allerbeste van jullie zelf.De crescendo's in suikerbossie,dia de la muerte
om kou van te k rijgen ,zo gevoelig mooi.Mijn land is jou land zo teder ,erg origineel met de verweving van "ik heb je lief" naar het einde toe wat voor een prachtige climax zorgde!Ik was erg ontroerd door het liedje dansen,mijn passioneel schildersthema..,De piano en gitaar op dat ogenblik ,maar ook de bewegingen van je hand ,zo eenvoudig ,maar maakte het zo kwetsbaar, sensueel en af! De liedjes waren zooo luchtig met plaats voor muzikale vrijheid.Ze namen je mee met hart en hoofd in een mooie wereldreis die zo teder was omkaderd met de brieven aan jouw moeder.De zaal was gewoon helemaal mee in jouw verhaal ,jouw gevoel ,jouw reis.Stilzitten was moeilijk door jullie opzwepende ritmes.Erg mysterieus en heel beeldend was "komatipoort",de zaal zat erin ,top hoe jullie met de muziek en tekst ons zo weten mee te voeren naar zuiderse oorden!het werk van varenka dat zich in alle warme kleuren stilaan blootgaf ,straalde zoveel warmte uit en maakte het compleet,een artieste waar ik als kleine kunstenares alleen maar nederig "u" kan tegen zeggen,top!dank ook om nadien nog zo een mooie mensen te mogen leren kennen hebben die jouw pad kruisten op de reis en die onbaatzuchtig wonderen doen ginder ver !bedankt aan jullie allemaal en een keitoffe tour verder gewenst !liefs,marijke en nicole
Michiel, Brasschaat – zaterdag 18 februari 2017, 14:02
Ik kende al wel pepermunt en gek zijn is gezond enzo . Maar afgelopen week naar de bib gegaan en 3 cd's van je geleend . Niemandsland dat lied alsof ik me vind in je woorden ! Een bovendien waar kunstwerk . Heb ook maar ineens de cd Van Mpumalanga tot die kaap besteld . Je brengt soort rust tot me met je muziek ! Dank je voor al dat moois !
Hanneke , Emmeloord, Marknesse – vrijdag 10 februari 2017, 11:11
Wat een fijne avond zo op de vooravond van mijn emigratie naar Scandinavië, de teksten geven mij dat extra duwtje in de rug en vertrouwen dat uiteindelijk altijd alles wel weer op zijn pootjes terecht komt. En op het eind twee wereldse optredens, mooi, dankbaar. Bedankt :)
Dirk Brinkhuis, Zaandam – woensdag 08 februari 2017, 22:10
Wederom een prachtige avond met Stef en zijn band. Fantastisch! Nummers van vroeger in een nieuwe, af en toe symphonische setting.
Dail, Deurne – zondag 29 januari 2017, 19:07
Het moet maar gezegd worden. Vandaag kreeg ik weer een compliment over hoe mooi ik Nederlands spreek .Dat hoor ik al jaren, maar misschien moet ik de persoon die er verantwoordelijk voor is bedanken.
Het is 1992, ik ben 7 jaar en net toegekomen in België. Mijn zus en ik hadden van uit Haïti een hele lange vlucht op zitten en maakten kennis met een onbekend land waar we niks konden terug vinden van wat we gewoon waren. Niet allen was iedereen hier wit ( waarom hebben deze mensen geen kleur) vroeg mijn zus me, ze spraken bovendien een taal waar we niks van begrepen. Op de kop toe kregen we een nieuwe mama en papa die helemaal niet op onze echte mama en papa leken. Vroeger dan anders besloten we te rebelleren tegen al deze veranderingen! We weigerden onze " nieuwe ouders" aan te spreken, deden ook alsof we hen helemaal niet verstonden. Maar dat deden we natuurlijk wel. Hun wanhoop voedde ons om het been stijf te houden. Tot er op een zondag een cd werd opgezet waar ik helemaal onderste boven van was. Ik verstond nog altijd geen woord Nederlands, maar werd geraakt door de melodie, de stem en ik voelde dat er achter het lied zo veel emoties zat, dinges waar ik op dat moment ook mee zat, dat gevoel was zo sterk.
Overweldigend sterk, want vanaf toen zette ik de cd elke dag op en woord per woord kwam ik te weten waar het over ging. En zo begon ik mijn best te doen en elke dag oefende ik, luisterde, sprak na en in geen tijd werd ik het Nederlands machtig. En toen ik alles begreep huilde ik elke avond in mijn kamer met Stef Bos op de achtergrond, want zijn liedjes deden me denken aan wat ik was verloren... Jaren later, ik was een tiener en nog altijd fan van hem, ging ik met mijn vader en oma naar een concert van hem luisteren in Lier. Jaren had ik hier van gedroomd en het was werkelijk onvergetelijk
Ik moest toen huilen, want door hem had ik de moed gevonden opnieuw te beginnen
Dank je wel!
Wilma, Utrecht – woensdag 25 januari 2017, 15:03
Wereldwijd.....mooi, mooi, mooi. Al die oude nummers in een nieuwe jas, maar absoluut allemaal meegegroeid met de tijd! Veel mooie herinneringen die terug gaan in de tijd tijdens het luisteren!! Ook de vormgeving is prachtig. Dit is in alle opzichten heel erg genieten....Dank allemaal.
Ik wens jullie alvast heel veel speelplezier voor de komende weken en tot in maart.
Veel liefs, Wilma xxx
Alexintiguipt – dinsdag 10 januari 2017, 17:05
Натуральные природные продукты из растений сибирского региона.
Основу препаратов составляют лечебные экстракты растений.
* Имеется широкий выбор средств по уходу
за телом и лицом на основе трав
из серии «Сибирская коллекция бальзамов»;
* Линия возрастной косметики;
* Серия детской косметики (без консервантов);
* Продукты для укрепления и оздоровления
всего организма.
https://vk.com/sibir_zdorove
Baezakdi19 – dinsdag 03 januari 2017, 07:07
discount prada authentic louis vuitton handbags outlet cheap ray ban sunglasses Early retirement is a dream for many people, but it takes diligent saving and careful planning to make it real discount coach bags christian louboutin uk ray ban sunglasses uk The statement was,but bear in mind dissmissed off based on Sharif's office christian louboutin women cheap moncler cheap michael kors handbags "The attention I have is that for more information on stay away back and forth from the referendum, because almost nothing at all not only can they depend throughout the all of our ballot anyway prada wallets outlet cheap prada uk louis vuitton outlet store GVS Rakesh, a fourth year says, Apart from this, the campus seems charged with debates cheap ray ban sunglasses cheap prada cheap oakley sunglasses outlet
Vorige pagina | Eerste pagina
Laatste pagina | Volgende pagina
Plaats een bericht in het gastenboek.
Nadat je een bericht hebt verstuurd, ontvang je van ons een email. In deze email vind je een link. Pas na het aanklikken van deze link wordt je bericht geplaatst. Op deze manier voorkomen we misbruik.


Naam

Emailadres (alleen ter controle)

Woonplaats

Bericht