Gastenboek

, Gorssel – vrijdag 09 februari 2018, 07:07
Genoten, en meer dan dat, van de prachtige voorstelling 'Kern' in Zutphen. Wat een teksten, stuk voor stuk juweeltjes. Mooie verhalen, met diepgang en humor. Vandaag gaat dit zeker nog met mij mee, en anders beluister ik de CD. Met voor mij als top 'Later als ik dood ben'. Dankjewel voor alles wat je ons mee gegeven hebt. Tineke en Johan, Peter en Rieky
Karin – donderdag 25 januari 2018, 23:11
Beste Stef (en band natuurlijk). Grote dank voor de prachtige voorstelling "Kern". Jij weet altijd mijn "ziel te raken". Jij weet woorden te geven aan de maalstroom van woorden in mijn hoofd. Ik weet nu dat ik vast zit omdat ik groei, maar straks is er weer ruimte. Wat prachtig omschreven. Het geeft mij kracht en hoop. Diepe buiging, Karin
Henny – woensdag 24 januari 2018, 18:06
Stef, wij genieten altijd van jouw muziek en prachtige teksten, en jouw nieuwe album “Kern” heeft weer een aantal geweldige nummers....heerlijke, mooie teksten en melodieën. “Welkom”, “ geen verweer” en “later als ik dood ben”......zijn voor ons de toppers ! Dank voor deze prachtige nummers!
Timo smit, Enkhuizen – zondag 21 januari 2018, 00:12
Mijn vader vind jouw echt de beste naderlandse zanger en ik echt ook
Maar mijn vade is er niet meer
Dus zeg ik dit tegen jouw
Zodat je weet dat je heel veel voor ons betekend
Met je prachtige texten diep respect voor jouw
En dat meen ik vanuit mijn hard
Gr Timo smit
Timo smit, Enkhuizen – zaterdag 20 januari 2018, 23:11
Hoi Stef
Ben met je opgegroeid door mijn vader.
Hij is er nu niet meer, maar toch weer wel bedankt .
Hou zo erg van jouw texten ze snijden door je heen als een mes.
Diep respect voor jouw.
Maar bedankt mijn vader daarvoor
Want hij is de inslpiratie voor de text ook al is het natuurlijk niet zo maar toch
Hou van je Stef
ook al ben ik getrouwd maar daar gat het nu niet oom
Maar toch jij laat me Janken
Gr Timo smit
Govert bok, Sleeuwijk – maandag 15 januari 2018, 11:11
Hé Stef,
Het is nu LATER en je bent GROOT.
Tijd dus om as. zaterdag (20 januari) naar het 4M-evenement te komen op 'vliegbasis Twenthe'.

Jij zingt ook 'is dit nou later?', vandaar dat ik je wilde aanmoedigen voor deze 'Take off'. Een dag met duizenden jongens & mannen die naar de toekomst willen kijken.
Groet van een fan,
Govert
Peter, Hoogeveen – vrijdag 12 januari 2018, 12:12
Nadat ik Stef bij DWDD heb gezien, vandaag maar eens weer gezocht op zijn muziek. En het nieuwe album Kern geluisterd. Erg mooi, pure poëzie. Absolute aanrader..
Rob, Nijmegen – vrijdag 12 januari 2018, 09:09
Zojuist met enorm veel genoegen geluisterd naar je nieuwe album "KERN". Wat een ontzettend prachtig album en wat mij betreft je beste, misschien wel je allerbeste!, tot nu toe. De sfeer, de muziek, de teksten, alles klopt. Mooi ingetogen! Een album om enorm van te genieten. Een heel groot compliment!
Pien, Wormer – dinsdag 19 december 2017, 22:10
Vandaag "Welkom" gehoord, wat een juweeltje! Moest meteen denken aan mijn vriendin die nu zwanger is. Had het haar graag laten horen, maar helaas nog niet te vinden op internet. Geduld is een schone zaak...
Heleen kuipers, Sneek – zaterdag 16 december 2017, 21:09
Gisteravond genoten van het optreden van Stef Bos en Band in ons mooie niet symetrisch theater in Sneek. Stef neemt je mee in de cyclus van het leven. Het begin een eind de kern die onstaan is door een verspreking van zijn zoon. De 11 jarige Iris heeft helemaal de avond van haar leven , ze krijgt een hand van Stef en hij zingt een lied voor haar. Iris zal zich dit altijd blijven herrinneren en er over vertellen tot ver na haar 50 ste. Henk v.d. Veer onze stadsdichter heeft een mooie recensie geschreven over het optreden op zijn facebook pagina.
Vorige pagina | Eerste pagina
Laatste pagina | Volgende pagina
Plaats een bericht in het gastenboek.
Nadat je een bericht hebt verstuurd, ontvang je van ons een email. In deze email vind je een link. Pas na het aanklikken van deze link wordt je bericht geplaatst. Op deze manier voorkomen we misbruik.


Naam

Emailadres (alleen ter controle)

Woonplaats

Bericht