Gastenboek

Carin – dinsdag 29 juni 2004, 21:09
Beste 'zou er'. Als je hatelijk wordt is het wel zo fair zijn om je naam te gebruiken. Maar ik zal mijn flauwe grapjes voor me houden, de boodschap is aangekomen. Ik wens je een prettige avond.
Zou er – dinsdag 29 juni 2004, 20:08
zoiets bestaan als 'schriftelijke incontinentie'? Kijk, bij Bos vind ik dat allerminst bezwaarlijk, maar hier krijg ik soms de neiging om een Tena Lady om te binden bij sommige bezoekers, hehehe... Bedankt Jan voor deze tip! Dit smaakt naar meer, een hele dvd lang! Nu die van Stef zelf nog!
Jan Veldman, Groningen – dinsdag 29 juni 2004, 19:07
Wat mij niet verbaast, maar wel al een tijd op hoopte:
De Schaduw Van De Liefde-tournee is alweer een aantal weken geleden succesvol afgesloten. Inmiddels is Frank al weer volop bezig met nieuw materiaal. Deze unieke beelden geven een voorproefje op wat komen gaat... De video is opgenomen en meegezongen door Stef Bos.
Carin – dinsdag 29 juni 2004, 19:07
Ben je zo gek op bros repen Elke? Hmm bros, bros lekker luchtig...
Elke, Leverkusen/ Duitsland – dinsdag 29 juni 2004, 19:07
dank voor de veele teksten. Ik heb toevallig de muziek van stef bros gehoort. Ik krijg niet genoeg van hem.
groeten Elke
Van Venus, Voor Yna – dinsdag 29 juni 2004, 14:02
Ach nee, het is louter een kwestie van afpersing, chantage en andere dwang die maakt dat mijn journalistieke lust wordt bevredigd... hahaha Je moet er soms iets voor over hebben, desnoods steekpenningen ;-))) En ikke bij elk concert? Nou, in gedachten wellicht, maar lijfelijke aanwezigheid was het niet hoor... Fysiek en economisch ook onmogelijk en onverantwoord om mijn muzikale orgasmes in dat opzicht te kunnen bevredigen... Kiezen is soms verliezen, is het niet?
Yna, Voor Venus – dinsdag 29 juni 2004, 13:01
Wat me opvalt is dat jij enorm veel weet over wat leeft rondom Stef; het lijkt wel of je elk concert gezien, gehoord en beleefd hebt. Is geen kritiek hoor, het is gewoon een bemerking en het is leuk dat we op die manier ook een stukje kunnen horen, voelen, zien en beleven....
Carin – dinsdag 29 juni 2004, 08:08
Goedemorgen heren van het goede leven..Goede reis gehad? En hoe is het daar, alles naar wens en mooi weer? Geniet ervan mannen!
Venus – dinsdag 29 juni 2004, 00:12
Of het de voorzienigheid of de voetbal is geweest zullen we niet meer te weten komen... Wel snap ik eigenlijk - lekker secundair soms mijn denken - nu de opmerking van Stef over zijn prostitutie als ik nog eens nadenk over dat raam en de rest, whoahaha... oeps, sorry...
Suikerheksie – dinsdag 29 juni 2004, 00:12
Het kan hier nog erger ivm wijsheiden, weet je. Als er een vork op de bodem valt onder het eten komt een vrouw op bezoek. En als je nou nog 'zo plat' woont dat je op maandag al ... joh, dan woon je perfect, haha. Nou willen we maar niet hopen dat de 20 lui die niet in Oldenburg zijn geweest niet zijn gekomen omdat ze van tevoren ... nee, dat kan wel niet :-)
Vorige pagina | Eerste pagina
Laatste pagina | Volgende pagina
Plaats een bericht in het gastenboek.
Nadat je een bericht hebt verstuurd, ontvang je van ons een email. In deze email vind je een link. Pas na het aanklikken van deze link wordt je bericht geplaatst. Op deze manier voorkomen we misbruik.


Naam

Emailadres (alleen ter controle)

Woonplaats

Bericht