Gastenboek

Venus, Gedaan nu met de verzoekjes – dinsdag 29 juni 2004, 00:12
hmmm.. toch was het wel apart zo die optredens met verzoekjes overigens.... Ik blijf nog altijd het gevoel hebben dat er de hand is gelicht met het uitkiezen, maar laat ik het dan maar 'de hand van de meester' noemen hier ;-) Wat wel apart was, was dat Stef in de pauze via het open raam van de kleedkamer nog de laatste verzoekjes 'toegediend' kreeg.. waar vind je dat nog??? Dat kan alleen maar om de hoek van een plek waar het zo leeg en uitgestrekt is, dat je op maandag al kunt zien wie er op vrijdag op bezoek komt (citaat van de avond, van bezoeker).. ach ja, een beetje geregeld leven kan geen kwaad, maar overdrijven is ook een vak ;-))
Marlène, Meppel – maandag 28 juni 2004, 23:11
Een paar jaar nu naar je optredens geweest en steeds enthousiaster aan het worden. Zo'n herkenbare teksten voor mij. En nu ontdek ik dat je op tournee gaat in Zuid Afrika. En ik kom daar de 20e juli ook aan, in Pretoria. Net te laat. Wat ongelooflijk jammer! Dat moet top zijn.Precies de juiste sfeer. Maar ik hoop dat mijn vrienden daar naar je optreden kunnen gaan.Wordt het nog bitterder voor mij.Heel veel succes daar en geniet ervan!
Carin – maandag 28 juni 2004, 21:09
Vanmiddag heeft mijn kleine, grote meisje haar c- diploma (zwemmen)behaald. Wat is ze trots. En zo sluit je zomaar een heel tijdperk af met je kinderen. Wat een gek gevoel is dat. Geen zwembad meer met zwemlessen. Geen (leuke)spanning meer met afzwemmen. Op naar een nieuwe fase. Of zou het zo'n fuik zijn Stef, waar we nu doorheen moeten?
Marcel, Utrecht – maandag 28 juni 2004, 20:08
ik ken de liedjes van stef bos nog niet zo lang, maar elk lied, elk woord raakt me diep, het is of ik het zelf schrijf, of ik het zelf beleef. bedankt stef, ik ga je binnenkort ontmoeten
Suikerheksie, Om de Hoek in `t Oosten – maandag 28 juni 2004, 20:08
http://de.geocities.com/suikerheksie/stefbosimsingersundplayerscluboldenburg2004.htm

Hier kunnen jullie een Duits berichtje over 'Oldenburg, 26 juni 2004' lezen.
Een speldeprikje – maandag 28 juni 2004, 17:05
Ik mis jou op de cd donker en licht... zijn het mijn gedachten, of klinkt stef, samen met die hobo, wat verkouden? Het heeft wel iets!
Suikerheksie – maandag 28 juni 2004, 16:04
Of ... of de schone jongeling met zijn schone bluesstem (vgl. De Optocht Der Waanzin) en de Spaanse hengst met zijn Spaanse blues-gitaar (vgl. Ik Heb Gedronken of het hobbiekelderbandje Electric Angel) laten de baas gewoon een keer baas zijn en thuis vooral. Ooooh, DAT lijkt me een pleziertje!!!
Venus, Aan de winderige kust – maandag 28 juni 2004, 14:02
Tja Suikerheksie, ons aller Pfarrer kan woorden een geheel nieuwe betekenis geven... Hoerig klonk niet eerder zo lief en onvolmaakte liefde bijna perfect... Krijg je als hij zijn Papa een keer thuislaat, dan dansen de kikkers op het dak en worden doelpunten vanaf een muur erin geschoten. Pasta met muesli lijkt mij overigens niet dé aanrader van de dag hoewel je er wel geweldig van gaat zingen en spelen heb ik gezien.. hmmm...ik hou het toch maar liever bij een gist-dieet.. wat hop erbij en hoppa!
Suikerheksie, Om de Hoek in `t Oosten – maandag 28 juni 2004, 14:02
Nou, het optreden in het kikkerhuisje ter Oldenburg heb ik nog niet in het geheel kunnen 'verduren' ... Venus, vraag toch es je bron om de definitie voor 'Duitse Pasta', dacht namelijk dat er pasta ook zonder grappen (of was het Grappa?) altijd onder Italiaanse invloed staat en zou deze nieuw gewonnene input graag in mijn kookboek willen zetten, huisvrouw die ik soms kan zijn ... ja. Maar goed, sinds de Belgische Stadtmusikanten zijn binnen gevallen is alles veranderd hier om de hoek, Bos heeft echt alles verkassematuckelt: legale kleptomanie voor de kunst, Duitse waarheidsserumpasta, de nieuwe uitvoering van de eendendans door Pfarrer Bos (hopelijk weet ie nog van wie de copyright hierop is), die nou 'Bos`sche apendans' heet enzenzenz. En ik ben heel blij dat onze drie aapjes wel konden spreken, zien en luisteren en nog veel meer (ga mijn rechter wang nooit meer wassen nou, haha). Dank aan Stef dat Cisse en Jan deze keer mee mochten doen, met hun is het gala-party-orkest pas compleet. Toen Jan begon mee te feesten was het echt feest in het theater en zonder het geweldige gitaarspel van Goudvinger-Francis zouden er nummers als 'Ik heb gedronken' (deze keer op een heel aparte manier uitgevoerd trouwens) of 'De macht van de muziek' of 'Engjellushe' helemaal niet bestaan, ook kan die vent heerlijk faken soms. Erg blij ben ik geweest met nummers als 'Awuwa', 'De eenzaamheid', 'Ginette' (hier schreeuwde Stef de kikkers het dak af trouwens), 'Pelgrimsrust', 'Stilstaand water' maar 'De rivier' of 'Is dit nou later' hadden van mij niet persé moeten, maar alla, soms moet wat prostitutie wel kunnen, he. De Tucholsky-nummer was prachtig en liet me met aandacht luisteren ook al vindt ik Kurt zijn gedichten anders veel te zwaar op mijn maag drukken. Geef mij maar Max en Moritz dan. Vanmorgen stond in de boerenkrant hier te lezen 'Müslivreters dorp-bib binnen gevallen - Hesse en Kästner spoorloos'. Tja. Tot strakjes dan maar :-) En vergeet dan maar niet de 'Wodka' mee te nemen, Stef! Anders gaan we Dirk Denonyelle boeken, hoor :-)))
Venus – maandag 28 juni 2004, 12:12
Heia Suikerheksie, waar blijft jouw recensie nou? Wat me trouwens opviel daar in 't Oosten was dat Duitse Pasta blijkbaar maakte dat Stef opbiechtte dat hij de boeken van Kastner destijds wel op een heel aparte manier in zijn bezit kreeg... kleptomanie pur sang, maar dat wisten we wel van hem, maar dat 't ook cultureel verantwoord kan zijn soms... :-) Ach ja, niets menselijks is ons, als afstammeling van de Affe, niet vreemd en het heeft mooie liedjes opgeleverd uiteindelijk en wij willen nu eenmaal brood en spelen, wat dat ook moge kosten (of juist niet), haha
Vorige pagina | Eerste pagina
Laatste pagina | Volgende pagina
Plaats een bericht in het gastenboek.
Nadat je een bericht hebt verstuurd, ontvang je van ons een email. In deze email vind je een link. Pas na het aanklikken van deze link wordt je bericht geplaatst. Op deze manier voorkomen we misbruik.


Naam

Emailadres (alleen ter controle)

Woonplaats

Bericht