Gastenboek

Een speldeprikje – maandag 28 juni 2004, 17:05
Ik mis jou op de cd donker en licht... zijn het mijn gedachten, of klinkt stef, samen met die hobo, wat verkouden? Het heeft wel iets!
Suikerheksie – maandag 28 juni 2004, 16:04
Of ... of de schone jongeling met zijn schone bluesstem (vgl. De Optocht Der Waanzin) en de Spaanse hengst met zijn Spaanse blues-gitaar (vgl. Ik Heb Gedronken of het hobbiekelderbandje Electric Angel) laten de baas gewoon een keer baas zijn en thuis vooral. Ooooh, DAT lijkt me een pleziertje!!!
Venus, Aan de winderige kust – maandag 28 juni 2004, 14:02
Tja Suikerheksie, ons aller Pfarrer kan woorden een geheel nieuwe betekenis geven... Hoerig klonk niet eerder zo lief en onvolmaakte liefde bijna perfect... Krijg je als hij zijn Papa een keer thuislaat, dan dansen de kikkers op het dak en worden doelpunten vanaf een muur erin geschoten. Pasta met muesli lijkt mij overigens niet dé aanrader van de dag hoewel je er wel geweldig van gaat zingen en spelen heb ik gezien.. hmmm...ik hou het toch maar liever bij een gist-dieet.. wat hop erbij en hoppa!
Suikerheksie, Om de Hoek in `t Oosten – maandag 28 juni 2004, 14:02
Nou, het optreden in het kikkerhuisje ter Oldenburg heb ik nog niet in het geheel kunnen 'verduren' ... Venus, vraag toch es je bron om de definitie voor 'Duitse Pasta', dacht namelijk dat er pasta ook zonder grappen (of was het Grappa?) altijd onder Italiaanse invloed staat en zou deze nieuw gewonnene input graag in mijn kookboek willen zetten, huisvrouw die ik soms kan zijn ... ja. Maar goed, sinds de Belgische Stadtmusikanten zijn binnen gevallen is alles veranderd hier om de hoek, Bos heeft echt alles verkassematuckelt: legale kleptomanie voor de kunst, Duitse waarheidsserumpasta, de nieuwe uitvoering van de eendendans door Pfarrer Bos (hopelijk weet ie nog van wie de copyright hierop is), die nou 'Bos`sche apendans' heet enzenzenz. En ik ben heel blij dat onze drie aapjes wel konden spreken, zien en luisteren en nog veel meer (ga mijn rechter wang nooit meer wassen nou, haha). Dank aan Stef dat Cisse en Jan deze keer mee mochten doen, met hun is het gala-party-orkest pas compleet. Toen Jan begon mee te feesten was het echt feest in het theater en zonder het geweldige gitaarspel van Goudvinger-Francis zouden er nummers als 'Ik heb gedronken' (deze keer op een heel aparte manier uitgevoerd trouwens) of 'De macht van de muziek' of 'Engjellushe' helemaal niet bestaan, ook kan die vent heerlijk faken soms. Erg blij ben ik geweest met nummers als 'Awuwa', 'De eenzaamheid', 'Ginette' (hier schreeuwde Stef de kikkers het dak af trouwens), 'Pelgrimsrust', 'Stilstaand water' maar 'De rivier' of 'Is dit nou later' hadden van mij niet persé moeten, maar alla, soms moet wat prostitutie wel kunnen, he. De Tucholsky-nummer was prachtig en liet me met aandacht luisteren ook al vindt ik Kurt zijn gedichten anders veel te zwaar op mijn maag drukken. Geef mij maar Max en Moritz dan. Vanmorgen stond in de boerenkrant hier te lezen 'Müslivreters dorp-bib binnen gevallen - Hesse en Kästner spoorloos'. Tja. Tot strakjes dan maar :-) En vergeet dan maar niet de 'Wodka' mee te nemen, Stef! Anders gaan we Dirk Denonyelle boeken, hoor :-)))
Venus – maandag 28 juni 2004, 12:12
Heia Suikerheksie, waar blijft jouw recensie nou? Wat me trouwens opviel daar in 't Oosten was dat Duitse Pasta blijkbaar maakte dat Stef opbiechtte dat hij de boeken van Kastner destijds wel op een heel aparte manier in zijn bezit kreeg... kleptomanie pur sang, maar dat wisten we wel van hem, maar dat 't ook cultureel verantwoord kan zijn soms... :-) Ach ja, niets menselijks is ons, als afstammeling van de Affe, niet vreemd en het heeft mooie liedjes opgeleverd uiteindelijk en wij willen nu eenmaal brood en spelen, wat dat ook moge kosten (of juist niet), haha
Ik – maandag 28 juni 2004, 07:07
Wil ook en afspraak met jou....dus mail me.Laat me niet langer wachten.De gevoelens zijn als jij bent wie ik denk wederzijds..
Deal – maandag 28 juni 2004, 03:03
let's do it... time's on my side dus een afspraak is zo te maken!
Concreet – maandag 28 juni 2004, 02:02
wat ik nodig heb moet niet langer tasten zijn maar een dialoog tussen jou en mij
Vanuit de duisternis – maandag 28 juni 2004, 02:02
donker hoeft 't gevecht niet te zijn, of het moeten de spoken nog zijn in je hoofd en van ver terug... ik sta klaar voor de strijd.. met open vizier, hart en handen... het is een gewonnen en gelopen wedstrijd lief want ik geef me op voorhand aan je over
Jij daar in het 'donker' – maandag 28 juni 2004, 01:01
Zullen we samen vechten? Zullen we vechten om overeind te blijven?

Je bent niet alleen...

Zullen we onszelf bewonderen om wat gelukt is? Ik weet niet of ik dat kan... Ik weet wel dat ik het wil proberen... En jij?
Vorige pagina | Eerste pagina
Laatste pagina | Volgende pagina
Plaats een bericht in het gastenboek.
Nadat je een bericht hebt verstuurd, ontvang je van ons een email. In deze email vind je een link. Pas na het aanklikken van deze link wordt je bericht geplaatst. Op deze manier voorkomen we misbruik.


Naam

Emailadres (alleen ter controle)

Woonplaats

Bericht