Persarchief

Een verzameling artikelen die in de pers zijn verschenen. Mocht jij artikelen hebben of tegenkomen die niet opgenomen zijn op deze pagina, word je vriendelijk verzocht om even een mailtje te sturen. Mede door jouw hulp kunnen we deze pagina dan uitbreiden...
Sommige artikelen kunnen nog scan-foutjes bevatten. Kom je ze tegen, laat het even weten!

 

Stef Bos houdt nieuwe dvd "Storm" boven de doopvont

maandag 08 december 2008, www.zangtalent.be

 

Een tip voor de eindejaarsdagen kan misschein de gloednieuwe DVD 'Storm' van Stef Bos zijn. De DVD is opgenomen in Brugge en Antwerpen in 2007. Het schijfje geeft een goed beeld van de ontwikkeling die Stef heeft gemaakt als tekstschrijver, componist en zanger. Waar hij van in het begin zijn eigen woorden had gevonden, moest hij naar eigen zeggen eerst een weg door de tijd afleggen om ook zijn eigen stem te vinden.

De muzikale prestaties van de band en de strijkers onder leiding van Jan van Looy zijn van zeer hoog niveau en geven Stef een bedding waarin hij naar alle richtingen kan stromen. Een bedding Van Chanson naar Jazz en van Pop- naar Wereldmuziek. De DVD maakt een reis langs zijn repertoire tot dan toe. Van 'Papa' en 'Is dit nu later' langs 'Hilton Barcelona' en 'Wodka' naar 'Ginette' en 'Witsand'. De DVD slaagt erin Stef in het theater voelbaar te maken in beeld. Voor diegenen die hem bezig hebben gezien zal het herkenbaar zijn. Voor diegenen, die hem door de jaren niet gevolgd hebben, zal het een volslagen verassing zijn te zien hoe sterk hij is geëvolueerd.

Aan deze documentaire zijn verschillende extra's toegevoegd. Zo merken we onder meer de documentaire 'Het Hoogste woord' op, een impressie tijdens de soundcheck en achter de schermen van 'Storm in Carré', plus een zwart wit clip met beelden van Stef op het Podium in Carrégetiteld "Tussen de liefde en de leegte". Totale speelduur: 2 uur en 17 minuten!


< Terug