Links

Stef Anderstalig

 Peter Mioch en Christel Stefariel hebben een flinke klus geklaard door veel van Stefs teksten te vertalen naar het Duits en het Frans. Zeer bijzonder om de teksten eens in een nieuwe jas te lezen!
www.mioch.net


Amanda Strydom

De diva uit het Zuiden, omarmt door Niemandslanders uit het Noorden... Amanda Strydom is zonder enige twijfel de belangrijkste ambasadrice van Stefs muziek in Zuid-Afrika. Vanaf haar eerste one woman show gebruikte zij Stefs liedjes. En tot op de dag van vandaag hertaalt ze Stefs teksten om ze vervolgens zelf te zingen.
Na Niemandsland timmert ze nu ook in Nederland en België aan de weg. Daarom heb je de keuze uit haar Noordelijke of haar Zuidelijke website...
www.amandastrydom.eu
www.amandastrydom.com


Frank Boeijen

De band tussen Frank Boeijen en Stef Bos is ooit begonnen met een etentje in een restaurant waar een piano stond. Die piano is tot diep in de nacht gebruikt om hun gezamenlijke lied Twee Mannen Zo Stil te componeren. Later kwam daar nog een bijzonder project in Rwanda bij. Frank Boeijen is op internet te bezoeken via zijn officiële pagina.
www.frankboeijen.nl


Koos Kombuis

Een muzikale vriend van Stef Bos, de man van wiens hand Onder In My Whiskyglas is en het ook oorspronkelijk op de plaat zette: Koos Kombuis.
In eigen land (Zuid-Afrika) is hij één van de pioniers van muziek in de Afrikaanse taal. Koos onderhoudt zijn eigen pagina op Internet, die daarmee erg persoonlijk is!
www.kooskombuis.co.za


 

Kaat Hellings

 

Stef ontmoet Kaat als hij betrokken is bij Studio Herman Teirlinck, waar zij studeert. Hij is onder de indruk van haar muzikaliteit en originaliteit.
Als Stef enkele jaren later besluit om zijn eigen label te starten, biedt hij Kaat aan om een album op te nemen. Dat resulteerde in het buitengewoon positief ontvangen Wide And Low And Swallow. "Piano, stem, klarinet en slagwerk. Iets wat het midden houdt tussen jazz en klassiek en pop. Een eigenzinnige mooie Engelstalige CD waar ik positief jaloers van word wanneer ik er naar luister.", aldus Stef.
Op haar website vind je meer informatie en kun je naar fragmenten van haar album luisteren.
www.myspace.com/kaathellings


 

Stichting Oogproject Albanië

 

Paul Luyf is een bevlogen opticiën, die de straatarme bevolking van Albanië (het armenhuis van Europa) aan een brillen helpt. De mensen hebben het geld niet om rond te komen, laat staan om iets te doen aan hun oogproblemen. Dankzij een bril op de juiste sterkte krijgen zij een heldere visie! Stef reisde eens met Paul mee en tijdens die reis onstonden de liedjes Engjelushe, Liria en Kazazi. Stef ondersteunt het werk van Paul en zijn Stichting Oogproject Albanië door de auteursrechten van deze drie liedjes af te staan aan het Oogproject.
www.oogproject.nl