Persarchief

Een verzameling artikelen die in de pers zijn verschenen. Mocht jij artikelen hebben of tegenkomen die niet opgenomen zijn op deze pagina, word je vriendelijk verzocht om even een mailtje te sturen. Mede door jouw hulp kunnen we deze pagina dan uitbreiden...
Sommige artikelen kunnen nog scan-foutjes bevatten. Kom je ze tegen, laat het even weten!

 

Stef Bos zingt pure poëzie

vrijdag 03 april 2009, FlevoPost, R Posthumus

LELYSTAD - Stef Bos heeft zich een geheel eigen plek toegeëigend in de Nederlandse muziek. Hij zwerft graag over de wereld om in vreemde buitenlanden inspiratie op te doen, waarbij hij opvallend vaak in Zuid-Afrika verblijft. Die inspiratie vertaalt hij in pareltjes van teksten. Pure poëzie, waarover de tonen van de muziek lijken te zijn uitgestrooid.

Daarbij zweven zijn gedachten en gevoelens als vinders over het voetlicht. Zijn optredens tintelen van enthousiasme en gedrevenheid. Stef Bos is Stef Bos. Enig in zijn soort. Uniek in zijn klasse. Om 19.15 uur is er een gratis inleiding van deze voorstelling. Wel graag van te voren reserveren. Kaarten voor de voorstelling in de Agora zijn te bestellen via de website www.agora-lelystad.nl of bij theaterkassa aan de Agorabaan 12 op maandag t/m zaterdag van 11.00 - 15.00 uur.


< Terug