Gastenboek

Venus – maandag 12 juli 2004, 00:12
LANG ZAL IE LEVEN, LANG ZAL IE LEVEN IN DE GLOOOOOORIAAAA..!!! Van harte Stefke, SMAK SMAK SMAK!!!! Van 't concert des levens, krijgt niemand 'n program, maar dat ie van jou maar heeeeeeeel lang mag duren met heeeeeel veel toegiften ;-))) Enne.. wie jarig is, tracteert en ik had zo gedacht... nu er geen fotoboek is om ons visueel nog een beteke te kunnen bevredigen én geen nieuwe single in omloop, kunnen we hier dan niet een fijn clipje krijgen als tractatie?? die van Die duiwel en god lijkt me keitof en ook retegaaf of anders die van Jy vir my??? Ze bestaan en zijn afspeelbaar en aaaaahhhh.. toeeeee?? bij gebrek (nog) aan een mp3 en om je boekie te vieren? Dan hebben we voor jou ook nog iets leuks in petto én on line op je verjaardag (info volgt).. .ja?? deal? Enniewee en ook by the way.. geniet daar in die Suide van je verjaardag, 'n glasie op die lewe en de klootjes het te leven en op wat zal komen; het beste!! xxxx
Mogelijk..., ...vangnet(je) – zondag 11 juli 2004, 19:07
Hééé dromenvanger wat nu...?! Laat je je eigen dromen gevangen worden, zo ken ik je niet... Jij laat je niet van de wijs brengen door die tovenaars! Jij die dromen ving met mooie woorden die mij vaak aanspraken... Kop op zeg, laat je niet vangen in je eigen droom... Wat dat moet je er immers van maken!
Pacco, Voor de Dromenvanger – zondag 11 juli 2004, 17:05
Ik vind het heel erg dat jij op deze manier weer aangevallen wordt.Je bent niet alleen,ik sta achter je!!Ik mis je nu al,hoe moet dat nou...Kom je nog wel een keer chatten?
De Dromenvanger – zaterdag 10 juli 2004, 23:11
Beste mensen,..Het is nooit mijn bedoeling geweest om het zover te laten komen.Ik ben Stef niet.Stef is Stef en ik ben ik...en als je me zou zien zou je dat gelijk geloven want ik ben een vrouw!!Laten we het niet meer over mij hebben...Sorry voor die gene die ik tot last ben geweest. Ik heb gewoon mijn gevoelens en gedachten die bij me opkwamen tijdens het luisteren van Stef`s muziek opgeschreven en gereageerd op teksten van andseren in het gastenboek.Hierin ben ik ook wel te ver gegaan...Mijn excuses hiervoor...Ik neem daarom, maar ook om mezelf te beschermen dan ook afscheid van jullie....
Zij, Regenboogland – zaterdag 10 juli 2004, 22:10
De dromenvanger is voor mij een valse profeet die het ook niet weet.Die de leegte wil opvullen.Die het gastenboek naar de knoppen helpt.Die denkt dat hij Stef is.De dromenvanger is Stef Bos niet.Voor mij is Stef Bos alleen de echte dromenvanger waar we onze dromen en onze gevoelens naar/voor hem willen schrijven.Graag zou ik van Stef hier in het gastenboek af en toe een woordje willen zien.Groeten.
Donna – zaterdag 10 juli 2004, 20:08
Net toen ik dacht... dit is het einde... sta ik aan het begin van iets nieuws!! De twijfel slaat weer toe. Stef helpt me aan de woorden... om de twijfel niet te laten winnen van het opbloeiende moois. En het beste moet nog komen!!
Henk van de pol, Eerde – zaterdag 10 juli 2004, 18:06
stef bos ruleeeeeeeeeeees yeah stef is tha man
Venus – zaterdag 10 juli 2004, 17:05
Zeg... waar blijven toch de berichten uit het Zuiden? Van zowel bezoekers als de bezochten? Ben benieuwd hoe het loopt met de 'lancering' van de gebroken zinnen en hun vlucht om de wereld! Jammer dat de mp3 vooralsnog klem in de tram lijkt te zitten.. we wachten af, intussen 'geteisterd' door het hoge blabla gehalte alhier. Iets waar ik ook graag aan meedoe, maar het gewauwel van de dromenvanger kan mij persoonlijk ook niet bekoren hoor.. Zie te weinig raakvlakken en het 'muesli-gehalte' is mij wat te hoog, hahaha, maar leven en laten leven en ieder zijn/haar meug...
Aan Jasmijn en de dromenvanger – zaterdag 10 juli 2004, 01:01
Bedankt voor jullie dank! Ik vind het heel jammer dat mekaar waarderen , respecteren, en accepteren soms zo moeilijk lijkt te zijn! Vandaar mijn reactie! Ik kan het niet verdragen als iemand zo op zijn hart word getrapt... Vandaar mijn reactie! ps ik heb wel nog steeds geen nickname,mss komt die er nog, mss ook niet! Maar de dromenvanger zal de eerste zijn die het weet! Een rustige nacht!
Jasmijn, Aan dromenvanger – zaterdag 10 juli 2004, 01:01
ik dank nr.91 dat die je aangevallen (zo interpreteerde ik het toch ook voor een groot stuk) kwetsbaarheid heeft opgeraapt en even heeft vastgehouden op het ogenblik dat ik eraan dacht en het toch maar weer niet deed. het doet goed een reactie van jou daarop te zien verschijnen.
(het beeld van Stef Bos zijn cynicus op twee verliefden in de wilde stad, duikt op, hoe komt dat toch zo plots?)--
--- ook dit antwoord is een afweging of ik dit kan plaatsen in Stef Bos zijn gastenboek, dat is het meestal- maar ik acht het zinvol-
ik ga ervan uit dat er wel een berisping/gebruiksaanwijzingen van Stef Bos of van Michiel zelf zullen komen moest wat ik schrijf helemaal geen betrekking hebben op datgene wat zij voor ogen hebben met dit gastenboek.
Ik lees nu net een fragment van iemand die in zo weinig woorden een beeld geeft van een stad met een 'kaleidoscoop' aan evenementen(mooi!).
Ik vind het zelf erg fijn om in dit gastenboek, naast de talloze verscheiden tekenen van diepe appreciatie voor het oeuvre, de maker(s) en de uitvoerders die mij soms zo vertrouwd overkomen, zo'n soort dagboekfragmenten terug te vinden; bespiegelingen, beschrijvingen, open vragen, ook commentaar (eerlijke, zonder pijn te willen doen) van iemand, al dan rechtstreeks tot Stef gericht. Ik behoor niet tot het schalie van gelukkigen (?) die een goede reden hebben om dat persoonlijk aan Stef Bos of iemand te kunnen richten die dichtbij staat dus merk ik van mezelf dat ik vaak op mensen reageer die hier iets van zichzelf achterlaten.
In veel woorden een beetje van wat ik even wilde zeggen.
Vorige pagina | Eerste pagina
Laatste pagina | Volgende pagina
Plaats een bericht in het gastenboek.
Nadat je een bericht hebt verstuurd, ontvang je van ons een email. In deze email vind je een link. Pas na het aanklikken van deze link wordt je bericht geplaatst. Op deze manier voorkomen we misbruik.


Naam

Emailadres (alleen ter controle)

Woonplaats

Bericht