Gastenboek

Elke, Leverkusen/ Duitsland – dinsdag 29 juni 2004, 19:07
dank voor de veele teksten. Ik heb toevallig de muziek van stef bros gehoort. Ik krijg niet genoeg van hem.
groeten Elke
Van Venus, Voor Yna – dinsdag 29 juni 2004, 14:02
Ach nee, het is louter een kwestie van afpersing, chantage en andere dwang die maakt dat mijn journalistieke lust wordt bevredigd... hahaha Je moet er soms iets voor over hebben, desnoods steekpenningen ;-))) En ikke bij elk concert? Nou, in gedachten wellicht, maar lijfelijke aanwezigheid was het niet hoor... Fysiek en economisch ook onmogelijk en onverantwoord om mijn muzikale orgasmes in dat opzicht te kunnen bevredigen... Kiezen is soms verliezen, is het niet?
Yna, Voor Venus – dinsdag 29 juni 2004, 13:01
Wat me opvalt is dat jij enorm veel weet over wat leeft rondom Stef; het lijkt wel of je elk concert gezien, gehoord en beleefd hebt. Is geen kritiek hoor, het is gewoon een bemerking en het is leuk dat we op die manier ook een stukje kunnen horen, voelen, zien en beleven....
Carin – dinsdag 29 juni 2004, 08:08
Goedemorgen heren van het goede leven..Goede reis gehad? En hoe is het daar, alles naar wens en mooi weer? Geniet ervan mannen!
Venus – dinsdag 29 juni 2004, 00:12
Of het de voorzienigheid of de voetbal is geweest zullen we niet meer te weten komen... Wel snap ik eigenlijk - lekker secundair soms mijn denken - nu de opmerking van Stef over zijn prostitutie als ik nog eens nadenk over dat raam en de rest, whoahaha... oeps, sorry...
Suikerheksie – dinsdag 29 juni 2004, 00:12
Het kan hier nog erger ivm wijsheiden, weet je. Als er een vork op de bodem valt onder het eten komt een vrouw op bezoek. En als je nou nog 'zo plat' woont dat je op maandag al ... joh, dan woon je perfect, haha. Nou willen we maar niet hopen dat de 20 lui die niet in Oldenburg zijn geweest niet zijn gekomen omdat ze van tevoren ... nee, dat kan wel niet :-)
Venus, Gedaan nu met de verzoekjes – dinsdag 29 juni 2004, 00:12
hmmm.. toch was het wel apart zo die optredens met verzoekjes overigens.... Ik blijf nog altijd het gevoel hebben dat er de hand is gelicht met het uitkiezen, maar laat ik het dan maar 'de hand van de meester' noemen hier ;-) Wat wel apart was, was dat Stef in de pauze via het open raam van de kleedkamer nog de laatste verzoekjes 'toegediend' kreeg.. waar vind je dat nog??? Dat kan alleen maar om de hoek van een plek waar het zo leeg en uitgestrekt is, dat je op maandag al kunt zien wie er op vrijdag op bezoek komt (citaat van de avond, van bezoeker).. ach ja, een beetje geregeld leven kan geen kwaad, maar overdrijven is ook een vak ;-))
Marlène, Meppel – maandag 28 juni 2004, 23:11
Een paar jaar nu naar je optredens geweest en steeds enthousiaster aan het worden. Zo'n herkenbare teksten voor mij. En nu ontdek ik dat je op tournee gaat in Zuid Afrika. En ik kom daar de 20e juli ook aan, in Pretoria. Net te laat. Wat ongelooflijk jammer! Dat moet top zijn.Precies de juiste sfeer. Maar ik hoop dat mijn vrienden daar naar je optreden kunnen gaan.Wordt het nog bitterder voor mij.Heel veel succes daar en geniet ervan!
Carin – maandag 28 juni 2004, 21:09
Vanmiddag heeft mijn kleine, grote meisje haar c- diploma (zwemmen)behaald. Wat is ze trots. En zo sluit je zomaar een heel tijdperk af met je kinderen. Wat een gek gevoel is dat. Geen zwembad meer met zwemlessen. Geen (leuke)spanning meer met afzwemmen. Op naar een nieuwe fase. Of zou het zo'n fuik zijn Stef, waar we nu doorheen moeten?
Marcel, Utrecht – maandag 28 juni 2004, 20:08
ik ken de liedjes van stef bos nog niet zo lang, maar elk lied, elk woord raakt me diep, het is of ik het zelf schrijf, of ik het zelf beleef. bedankt stef, ik ga je binnenkort ontmoeten
Vorige pagina | Eerste pagina
Laatste pagina | Volgende pagina
Plaats een bericht in het gastenboek.
Nadat je een bericht hebt verstuurd, ontvang je van ons een email. In deze email vind je een link. Pas na het aanklikken van deze link wordt je bericht geplaatst. Op deze manier voorkomen we misbruik.


Naam

Emailadres (alleen ter controle)

Woonplaats

Bericht