Gastenboek

Karin, Groningen – zondag 27 juni 2004, 16:04
ik heb genoten.....
Wat mooi.echt.vrolijk.leven.
en dan bouma op de buik...

BEDANKT EN TOT DEC O4 IN DE OOSTERPOORT.
Els – zondag 27 juni 2004, 16:04
Had me al voorbereid op een paar uurtjes gastenboek lezen, aangezien ik al bijna een maand niet meer was langsgekomen en ik dacht dat ik hééééééééééééééél véééééééééééééééél pagina's zou moeten inhalen. Niet dus. Eigenlijk wel een beetje handig. Heb al kaarten besteld voor de nieuwe licht-tour van Stef, ben nu al aardig nieuwsgierig maar moet nog een hele poos wachten. Geduld is een mooie gave.
Beste Goethe – zondag 27 juni 2004, 15:03
Prachtig gezegd, maar ik ben erg benieuwd naar je persoonlijke reactie..
Goethe – zondag 27 juni 2004, 14:02
'EN MIJ BEVANGT EEN LANG ONTWEND VERLANGEN NAAR DAT AANGRIJPEND STILLE GEESTENRIJK.het suizeld nu in onbestemde zangen, MIJN FLUISTEREND LIED, een aeoolsharp gelijk. Ik huiver, traan na traan drupt van mijn wangen, het strenge hart voelt zich WEEMOEDIG RIJK.WAT IK BEZIT, schijnt ver terug te treden, en wat verdween wordt mij tot WERKELIJKHEDEN'.
Venus, Vanuit het oooooosten – zondag 27 juni 2004, 14:02
'Van 't concert des levens, krijgt niemand 'n program'... maar wel een recensie van dit wereldconcert daar in Oldenburg! WAUW kan eigenlijk volstaan hier... nieuwe nummers nu niet alleen solo, maar ook met MAGNIFIQUE begeleiding van schone jongeling Jan die spontaan meefeestte met FEEEEST en wat te denken van de gitaarklanken van Francis bij ondermeer Stilstaand Water, Macht van de Muziek, Soweto, Ik heb gedronken (hipzzz) of het nu nog swingender Marinella en Engjelushe?!?!?! Leuk om Tucholsky thuis te horen komen en de verhalen eens in het Bos-Duits (=geheel nieuwe, Europese taal... soort Bosfrikaans-Vlaams-Veenendaals) te horen.. krijgen meteen een ander tintje zo. Het was een beetje een 'tussen de schuifdeuren' concert... zo'n dorpszaaltje ergens achteraf met 80 man, maar WAUWIE wat swingde het af en toe... en nee, dat had niets met de uitslag van de voetbal te maken want de 11 meter doelpunten konden we daarna nog met zijn allen genieten vanaf een Duitse muur...heeeeeel apart (wir sind duuuurch!)... Tja...voor herhaling vatbaar en die Duitsers waren er stil van...ja ook van de voetbal, maar zeker van het ' poepie' dat deze mannen hebben laten ruiken..eh..horen!!!! Geluid was wonderschoon dankzij Toon (rijmt) enne... de MP3 van de komende maand komt toch zeker wel uit Duitsland ditmaal mag ik hopen?? Stef en Cisse zijn alweer verder zuidwaarts getrokken en Jan en Toon weer in het andere zuiden en ik trek maar weer eens naar't Westen... Lekker trouwens zo'n 'maagdelijk' gastenboek... kunnen we weer op naar de 1000, 2000, enz.. ;-))
Carin – zondag 27 juni 2004, 14:02
He Tina, waar blijft je recensie van gisteravond?? We zijn natuurlijk reuze benieuwd hoe de heren het ervan af gebracht hebben (en nog wel zonder de wedstrijd te kunnen zien).
Onontkoombaar – zondag 27 juni 2004, 00:12
Het is te sterk, het is onontkoombaar. Je volgt mij, dag en nacht. Stapt binnen, op het gekste moment. Hoe ik ook vecht- ren of ontken. Vlucht in alle zo onbelangrijke dingen. Mijn hart laat zich niet verraden. Ik geef me aan je over. Kijk, zie je de sterren in mijn ogen? Ze stralen voor jou lief, voor jou....
Zomaar – zaterdag 26 juni 2004, 19:07
Viel spass heute abend bij onze oosterburen ! In gezelschap van Jan en Francis, Roberto en Martijn hebben nog even huisarrest. Veel plezier in die Suide de komende weken enne ... Michiel, alle verhuisdozen leeg ? Ook hier vegen nieuwe bezems schoon zag ik :-)) groeten aan alle Niemandslanders en duimen voor Nederland vanavond...
Mariken, Dordrecht – zaterdag 26 juni 2004, 14:02
Is Stef toevallig een DVD aan 't opnemen in Zuid-Afrika? Mag het toch hopen... Groet!
Inspiratie? – vrijdag 25 juni 2004, 23:11
Naar Kasper van Kooten;..maar laat me je zien, het geeft niets van die vriend, maar niet te lang, niet te veel want het grijpt me naar de keel. Laat me je zien, ik kijk en ik zwijg, maar niet te lang, niet teveel, het ergste heb je toch al gehad. Ik wist het, ik zag het, maar ik heb het niet verdiend....
Vorige pagina | Eerste pagina
Laatste pagina | Volgende pagina
Plaats een bericht in het gastenboek.
Nadat je een bericht hebt verstuurd, ontvang je van ons een email. In deze email vind je een link. Pas na het aanklikken van deze link wordt je bericht geplaatst. Op deze manier voorkomen we misbruik.


Naam

Emailadres (alleen ter controle)

Woonplaats

Bericht