gastenboek

Plaats een bericht in het gastenboek.

Na het plaatsen van het bericht wordt de inhoud gecontroleerd door een spamfilter en komt vervolgens spoedig online.
Bedankt, Stef

Laat volgende gegevens na

 
 
 
 
 
 
 
Je hoeft niet alles in te vullen enkel degene met * zijn verplicht
545 entries.
Tine & Fred from Landen wrote on 17 maart 2019:
Dag Stef We hebben jou al heel veel zien optreden maar gisteren was super speciaal in Tienen. We zitten nog volop in een rouwproces na het plotse overlijden van mijn moeder. Het is nu 3 weken geleden. Na heel veel tranen tijdens je voorstelling was de afsluiter heel bijzonder. Op de begrafenis hebben we ik heb je lief gespeeld. Toeval of niet ook de tekst: voor een dag van morgen werd gelezen. Na het optreden tijdens ons gesprek gebeurde er iets magisch. Je wist het niet bewust maar je hebt gezorgd dat ze erbij was. Lieve Stef bedankt om al heel lang de rode draad te zijn in ons leven. 1000 maal bedankt. Tot snel Tine & Fred
siemie Zuidema from Groningen wrote on 15 maart 2019:
wat een bijzonder mooi cadeau! gaf ik mezelf door het boek Ruimte van Stef Bos&Lieke Anna te kopen. Toe ik het ontving, heb ik het voorzichtig uitgepakt en bekeken, wat een prachtige woorden en beelden. Daarna begon ik voorzichtig te lezen, soms een dag wel, soms niet. Maar ieder schrijfsel dat ik ontmoet, is van een ongelooflijke puurheid en schoonheid. Je aanschouwt de wereld en jezelf. Dit kan leiden tot chaos, verwarring, maar ook liefde en kunnen genieten van het wezenlijke. Hoe moeilijk en ongrijpbaar het leven ook kan zijn: je hebt me veel gegeven. Er is zoveel moois. Veel dank hiervoor!
Jeanette tammer from Nieuwegein wrote on 14 maart 2019:
Over 3 weken is het zover. De 2e keet dit jaar. Eerst Nieuwegein en nu ijsselstein. Verheug mij erop. Ik krijg het alleen niet voormekaar een keer vooraan te zitten. Hoop dat je even na bĺijft praten Stef ! Groetjes
Saskia Sadler from LEEUWARDEN wrote on 13 maart 2019:
Na elkaar al bijna 5 jaar niet gezien te hebben, komen mijn lieve mama en papa uit Johannesburg bij ons op bezoek in Leeuwarden waar ik al meer dan 16 jaar woon met mijn dochtertje. Natuurlijk zijn zij net zoals wij - fans van Stef. En wat een ongekend toffe verrassing toen ik achterkwam dat er gewoon een intiem locatie in Leeuwarden wordt gespeeld terwijl mijn ouders er zijn! Gelijk tickets gekocht! Wat hebben wij er zin in... komen opnieuw werelden bij elkaar. En dat met RUIMTE - een mooie plek om samen te komen! Je bent super welkom in Leeuwarden! Tot op de 12e! Mooi Bly!
siemie zuidema from Groningen wrote on 13 maart 2019:
herkenning en erkenning
Theo van Lokven from Uden wrote on 10 maart 2019:
Valkenswaard, 28 februari, Een uitverkocht theater, een zaal vol met mensen wachtend op de man met de verhalende, warme stem. Een paar minuten later vult deze stem de volledige ruimte. En dat blijft zo gedurende de volledige voorstelling. Pareltjes van liedjes, innemende verhalen, en dat alles met een heel positieve invalshoek. Iets wat je tegenwoordig veel te weinig meer tegenkomt. Ruimte heet de voorstelling, en deze naam doet volledig recht aan het gevoel dat de voorstelling mij gaf. De ruimte voelend om de angst voor het ouder worden te doen vergeten. De ruimte om weer te kunnen en mogen kijken door de ogen van een kind; " Papa, ik kan niet slapen, want de wereld is zo mooi." Een zin die mij raakte, in alle eenvoud zo bijzonder en vertederend. Mooi ook dat Stef afsloot met een lied van Ramses. Een ode aan de man die ons ontvallen is. Een ode van de man die ik binnenkort nogmaals ga bewonderen. Want Stef, jouw stem en jouw teksten worden almaar mooier met de jaren.....
Hans en Hetty Ditzel from Emmen wrote on 1 maart 2019:
Beste Stef, We hebben genoten. Bedankt voor de prachtige avond. Ontroerend ; zo klein en toch zo groots.
Flo Somhorst - Kamphuis from Estadens - Frankrijk wrote on 27 februari 2019:
Beste Stef en team, Een heerlijke avond in HOFtheater Raalte. Overweldigend genoten van je mooie voorstelling 'Ruimte'. Fijn om je eens life te horen na alle onze jarenlange genieten van al je mooie teksten. Ook een compliment voor de vrijwilligers die we vanavond hebben ontmoet in het HOFtheater Raalte! Baie geniet!!! Merci beaucoup! We gaan nog maanden nagenieten op onze woonplek in de Franse Pyreneeën. Heel veel Suc6 met je .tour door NL.
Ellen from Waalre wrote on 27 februari 2019:
Beste Stef en crew, Gisteravond heb ik geweldig geniten van je voorstelling Ruimte, in Valkenswaard. Zo puur, zo mooi! Bijzondere verhalen, waardoor de teksten van je liedjes nog dieper binnen zijn gekomen. Je hebt me geraakt, dank dank dank! Ik vond het ook leuk dat Lieke Anna er was. Ik heb jullie boek bij haar gekocht en zij heeft het gesigneerd. Hoe bijzonder is dat! Het boek is mooi. Schitterende foto’s, schitterende teksten. Ik blijf het oppakken, weer even bladeren, kijken en lezen.... hartelijke groet, Ellen
Joke from Eindhoven wrote on 27 februari 2019:
Stef, try out “ruimte” in de Hofnar: in een woord geweldig! Wat een rust, ruimte en stemontwikkeling!, ik heb genoten. Succes met deze mooie aanwinst!
Jako Garos from Dallas, Texas wrote on 26 februari 2019:
Net u gezien in Valkenswaard! Wat een eer, en fantastische herinnering mee terug te nemen naar Amerika! Dank voor uw handtekeningen.
Joris from Soest wrote on 24 februari 2019:
Beste Stef, Gisteren genoten van je mooie muziek en veel humor en fijne avond met mijn vriendin mede dankzij jou. Bedankt daarvoor! Succes met je optredens en tot een volgend optreden. Groeten! Joris
Frank Hoogeboom from Allingawier wrote on 21 februari 2019:
Stef, lang geleden .... maar je parels worden alsmaar mooier. ‘Ik kan het niet alleen’ en ‘Rue de Mouftard’....luister er al weken naar, en niets anders dan dat. Tekst en melodielijn, super. Niet kapot te krijgen. Integendeel, wordt steeds mooier. Gelukkig geen vinyl anders was de naald door t vinyl gegroefd geweest. Hoop dat je 112 wordt. Het ga je goed !
Annemieke Koelewijn from Bunschoten wrote on 1 februari 2019:
Hey Stef ,wat leuk dat je nog een gastenboek hebt ,mijn webmaster zei dat dat niet meer gebruikt werd. zal er ook weer een online zetten . Ik weet niet of je me nog kent ,de zingende visvrouw [viswinkel in de corridor]: ;] Ik was samen met Elly van Rikkert bij een optreden . Ik vind je een toffe vent en super mooie teksten . kom gerust eens een visje eten in je geboorteplaats. Miss tot ziens maat . ik hoop dat jij dit ook te lezen krijgt .
Dirk Jan van Heiningen from Zwolle wrote on 11 januari 2019:
Hi Stef Ben niet gewend om een bericht te schrijven in een gastenboek op een website. Maar voor jou maak ik een uitzondering. Je hebt mijn leven écht verrijkt met je teksten, liederen en gedichten. In mijn kinderjaren hoorde ik je al op de radio. Later, na mijn studententijd, herontdekte ik je muziek en teksten weer. Gebeurtenissen, gevoelens en levensvisies zijn zo herkenbaar. Vaak prachtig ten toon gespreid door de instrumentale klanken en je warme stem. Ik ben een "beweger" in hart en nieren. Niet meer religieus. Wel degelijk levensbeschouwelijk. In het Lied van Prediker(met Frank Boeijen) vindt ik een mooie omschrijving van hoe ik de wereld, mijn leven en om mij heen bekijk. Dank je wel daarvoor. Het is een lied dat bijzonder inhouds- en waardevol voor mij is geworden. Ik heb al een aantal theatervoorstellingen van je bijgewoond. Voor mijn 40e verjaardag kreeg ik weer twee kaartjes voor de voorstelling in Zwolle op 4 april 2019. Ik zie er naar uit!
Anne from Balk wrote on 5 december 2018:
Wat een bijzondere avond gisteren in Oosterzee. Jij, samen met Piter Wilkens. Een bijzondere combinatie, maar al improviserend kwamen jullie eruit. Uniek om mee te maken. Voor herhaling vatbaar! In Balk? (www.podiumgorter.nl) Zou geweldig zijn!
Rebecca - Bec from Sint- Andries wrote on 4 december 2018:
Dag Stef, vorig jaar kwamen we naar de try- out in Leffinge en hoorden we daar voor de eerste keer de nieuwe liedjes van "Kern". Mijn vriend en ik waren zo geraakt door het liedje "Welkom" dat we beseften 'er is echt iemand welkom'. Nu bijna een jaar later zaten we in de laatste voorstelling in Ieper, ik hoogzwanger, bevestigend knikkend en tranen over de wangen bij het liedje 'Welkom'. Dit wordt zeker op de doop gespeeld. Bedankt ook voor de prachtige versie van papa, als je het zingt voel ik hem zo dichtbij me (hij leeft nog, gelukkig). Mijn ouders bellen me steeds als je op tv komt, zoals vorige week. Jij verbindt dus onze verschillende generaties. Dank je wel. Waarschijnlijk tot in Nieuwpoort.
Janne en Stien from Genk wrote on 30 november 2018:
Wat een avond vanop de eerste rij, in de frontlinie van het gelukkige Genk. Doodgaan. De vuurspuwende, gepassioneerde Rus. Papa. Badmutsen in de wedstrijd. Winnaars. Tunnels met een blauwdruk. Muzikanten met talent. Een glimlach op hun gezicht. Omdat musiceren raakt. Een klok van een stem. Een genietend meisje tegen me aan. Mama en dochter zijn gesmolten in het Bos! Onze kern is geraakt. Bos, dat heb je goed gedaan! De seksuele voorlichting voor mijn 10-jarige Janne is mooi meegenomen.... Haar reactie; ‘ach mama, dat wist ik al’. Titisee-momentje!
Janne en Stien from Genk wrote on 30 november 2018:
Nog 6 minuutjes... Een meisjesavondje uit met de liefste ter wereld op rij 1... Aan de frontlijn! We genieten nu al.
S.A. wrote on 30 november 2018:
Wat heb ik genoten van je voorstelling in Roeselare! Zo oprecht en puur....chapeau en bedankt, pure klasse!