gastenboek

Plaats een bericht in het gastenboek.

Na het plaatsen van het bericht wordt de inhoud gecontroleerd door een spamfilter en komt vervolgens spoedig online.
Bedankt, Stef

Laat volgende gegevens na

 
 
 
 
 
 
 
Je hoeft niet alles in te vullen enkel degene met * zijn verplicht
532 entries.
Annemieke Koelewijn from Bunschoten wrote on 1 februari 2019:
Hey Stef ,wat leuk dat je nog een gastenboek hebt ,mijn webmaster zei dat dat niet meer gebruikt werd. zal er ook weer een online zetten . Ik weet niet of je me nog kent ,de zingende visvrouw [viswinkel in de corridor]: ;] Ik was samen met Elly van Rikkert bij een optreden . Ik vind je een toffe vent en super mooie teksten . kom gerust eens een visje eten in je geboorteplaats. Miss tot ziens maat . ik hoop dat jij dit ook te lezen krijgt .
Dirk Jan van Heiningen from Zwolle wrote on 11 januari 2019:
Hi Stef Ben niet gewend om een bericht te schrijven in een gastenboek op een website. Maar voor jou maak ik een uitzondering. Je hebt mijn leven écht verrijkt met je teksten, liederen en gedichten. In mijn kinderjaren hoorde ik je al op de radio. Later, na mijn studententijd, herontdekte ik je muziek en teksten weer. Gebeurtenissen, gevoelens en levensvisies zijn zo herkenbaar. Vaak prachtig ten toon gespreid door de instrumentale klanken en je warme stem. Ik ben een "beweger" in hart en nieren. Niet meer religieus. Wel degelijk levensbeschouwelijk. In het Lied van Prediker(met Frank Boeijen) vindt ik een mooie omschrijving van hoe ik de wereld, mijn leven en om mij heen bekijk. Dank je wel daarvoor. Het is een lied dat bijzonder inhouds- en waardevol voor mij is geworden. Ik heb al een aantal theatervoorstellingen van je bijgewoond. Voor mijn 40e verjaardag kreeg ik weer twee kaartjes voor de voorstelling in Zwolle op 4 april 2019. Ik zie er naar uit!
Anne from Balk wrote on 5 december 2018:
Wat een bijzondere avond gisteren in Oosterzee. Jij, samen met Piter Wilkens. Een bijzondere combinatie, maar al improviserend kwamen jullie eruit. Uniek om mee te maken. Voor herhaling vatbaar! In Balk? (www.podiumgorter.nl) Zou geweldig zijn!
Rebecca - Bec from Sint- Andries wrote on 4 december 2018:
Dag Stef, vorig jaar kwamen we naar de try- out in Leffinge en hoorden we daar voor de eerste keer de nieuwe liedjes van "Kern". Mijn vriend en ik waren zo geraakt door het liedje "Welkom" dat we beseften 'er is echt iemand welkom'. Nu bijna een jaar later zaten we in de laatste voorstelling in Ieper, ik hoogzwanger, bevestigend knikkend en tranen over de wangen bij het liedje 'Welkom'. Dit wordt zeker op de doop gespeeld. Bedankt ook voor de prachtige versie van papa, als je het zingt voel ik hem zo dichtbij me (hij leeft nog, gelukkig). Mijn ouders bellen me steeds als je op tv komt, zoals vorige week. Jij verbindt dus onze verschillende generaties. Dank je wel. Waarschijnlijk tot in Nieuwpoort.
Janne en Stien from Genk wrote on 30 november 2018:
Wat een avond vanop de eerste rij, in de frontlinie van het gelukkige Genk. Doodgaan. De vuurspuwende, gepassioneerde Rus. Papa. Badmutsen in de wedstrijd. Winnaars. Tunnels met een blauwdruk. Muzikanten met talent. Een glimlach op hun gezicht. Omdat musiceren raakt. Een klok van een stem. Een genietend meisje tegen me aan. Mama en dochter zijn gesmolten in het Bos! Onze kern is geraakt. Bos, dat heb je goed gedaan! De seksuele voorlichting voor mijn 10-jarige Janne is mooi meegenomen.... Haar reactie; ‘ach mama, dat wist ik al’. Titisee-momentje!
Janne en Stien from Genk wrote on 30 november 2018:
Nog 6 minuutjes... Een meisjesavondje uit met de liefste ter wereld op rij 1... Aan de frontlijn! We genieten nu al.
S.A. wrote on 30 november 2018:
Wat heb ik genoten van je voorstelling in Roeselare! Zo oprecht en puur....chapeau en bedankt, pure klasse!
Walda Dekker from Waddinxveen wrote on 19 november 2018:
Vanaf vrijdagavond 17 november in Gouda, de allermooiste song Kern in mijn hart en ziel genesteld. Gedeeld met mijn broer, schoonzus, dochter, dit kun je niet voor je alleen houden, zo'n aangrijpend lied.. Ben er zo ontzettend blij mee, bedankt Stef en je fantastische band!
D.Jumelet from Vlaardingen wrote on 17 november 2018:
Wederom ontzettend genoten van jullie voorstelling in Gouda, weer heel wat anders als toen in Schipluiden , bij Hodenpijl……. Bedankt voor je prachtige voorstelling...… Groeten van Debbie Jumelet
Marleen Holslag - Van Broeck from Naaldwijk wrote on 13 november 2018:
Beste Stef Bos en Bandleden, We hebben afgelopen zaterdagavond 10 November 2018 GENOTEN in Theater de Naald in Naaldwijk Het was weer heel bijzonder, de KERN was echt geraakt ! Pure Passie ! mooie teksten, verhalen en geweldige band, Chapeau Ik vond het ook bijzonder omdat ik oorspronkelijk uit Nieuwkerken Waas kom en sinds 5 jaar in Naaldwijk woon en met plezier moet ik zeggen Het theater de Naald draagt daar ook wel toe bij, het is niet groot maar wel gezellig en we hebben er al prachtige uitvoeringen mee gemaakt ! In een ander Licht is prachtig maar dit was ook wel weer heel bijzonder : Dank jullie wel we gaan genieten van de cd Kern Wens jullie veel succes met de mooie muziek Salu he mannen en Bedankt Groet Marleen
Ilonka from Spijkernisse wrote on 10 november 2018:
Hartelijk dank voor een fantastisch mooi avond! Meegenomen door mjjn zus, die na de 1e keer vond, dat ook ik het moest gaan meemaken, werd ik geraakt door Stef's stemgeluid, zijn taaltovenarij en de melodieën.... Dus indirect ook dank aan mijn zus!
KARIN & MICHAEL GILDENHUYS from MOSSELBAAI wrote on 9 november 2018:
Hallo Stef I trust you will remember our meeting in Cape Town International Airport on Tuesday to sy good-bye to our son Kabelo who has nou arrived in Bogota Colombia! It was so special. When you said we should leave a message on your website I did not know that you are having a show on the 29th in Roeselare, it is the day we arrive in Brussels to visit our son in Ghent. We would like to attend your show that evening - will there still be tickets available? ENJOY your tour and blessings from Mossel Bay! Karin
Ellen from Odoorn wrote on 8 november 2018:
Lieve Stef en alle bandleden, ontroerd en in liefdevolle dankbaarheid denk ik terug aan gisteravond. 'In een ander Licht', reist al jaren met mij mee. 'Kern' heeft zich daar nu bijgevoegd. Dankjulliewel, voor jullie prachtige geschenk.........
drs. Frans Fleuren from Boxmeer wrote on 25 oktober 2018:
Column door S.F. Nar t.b.v. www.landvancuijk.nl van vrijdag 26 oktober 2018 Levenslang vuur Vorige week vrijdagavond toog ik met veel plezier naar Cuijk, waar in de streekschouwburg Stef Bos met Band (vier rasmuzikanten) geprogrammeerd stond. Het programma heeft als titel KERN. Stef Bos, geboren in Veenendaal, nu levend in België en Zuid Afrika, behoort samen met Boudewijn de Groot en Frank Boeijen tot mijn drie meest geliefde Nederlandstalige zangers. Met teksten die er toe doen. Vaak van eigen hand, zoals bij Frank Boeijen en Stef Bos, terwijl Boudewijn de Groot lang leunde op de sterk creatieve inspiratie van Lennaert Nijgh. Vaak hoog poëtische teksten die universele thema’s aanroeren, die mij in ieder geval in hoge mate aanspreken, zeker in combinatie met sterke, melodieuze en gevoelige muziek. Ontroeren zelfs en me dan tot ingetogen, maar emotionele aardbevinkjes kunnen brengen. Stef Bos opende op 19 oktober jl. meteen met een ijzersterk nummer getiteld Rivier van Tijd. Onderstaand een deel van deze tekst: We jagen door de dagen en we dansen op een koord Wij vechten ergens tegen of we vechten ergens voor En waar je ook vandaan komt en wat je ook gelooft De sterren die we zien zijn vaak al lang gedoofd. Het leven is een sprong in een rivier van tijd De stroming die beweegt het landschap trekt voorbij. Na afloop koop ik de cd KERN en een gedichtenboek van Stef Bos getiteld: “Gebroken zinnen” met bijzondere beelden van schilderes Marriana Booyens uit Zuid-Afrika. En lees en blijf lezen, zoals: NATUURLIJK sta jij op een dag weer voor mij en sluit ik jou in mijn armen zelfs eeuwigheid kent zijn tijd. Ik eindig met een gedeelte van de tekst van een lied van Stef Bos, dat mij die avond verreweg het meest ontroerde, omdat ik zijn pure passie waarnam met een kracht van 9,9 op de schaal van muzikale/vocale kracht: VUUR Ik wil vuur Levenslang vuur Want we leven misschien maar zevenhonderdduizend uur En ik wil elk uur vuur. Jij kent de vragen die ik stel ik ken het antwoord wat jij geeft En als ik zwijg en je vraagt wat ik voel Dan tover ik met woorden maar ik draai er omheen Want ik wil vuur Levenslang vuur Want we leven misschien maar zevenhonderdduizend uur En ik wil elk uur vuur. S.F. Nar
Paula Oosterhuis from Hoogeveen wrote on 11 oktober 2018:
Morgen naar 'De kern' in Assen. Het zal een bijzonder emotionele avond worden. 8 jaar geleden overleed onze zoon in deze periode. Het nummer 'De Hemel' heeft ons toen erg door de rauwe periode gesleept. Stef heeft toen zelfs het nummer nog speciaal voor ons ingezongen wat voor ons zeer waardevol was en nog steeds is... Wat zou het prachtig zijn dit nummer eens live te horen..... Wij kijken uit naar morgen!
Jacobine from Dronten wrote on 10 oktober 2018:
. Zingende dichter... diepe buiging. Je schreef wat woorden voor mijn 2de kans.Mijn verhaal. Dwars door mijn leven.
Sandra from Dronten wrote on 9 oktober 2018:
Bedankt, Stef. Ik mocht tegenover je, je in de ogen kijken en heb genoten van je oprechtheid. Mijn tranen heb ik laten vallen, ooit hoop ik mn vader te kunnen zeggen : Ik heb je lief! Fijn dat jouw vader in jouw hart door leeft. Er staat een deur voor je open, die niemand kan sluiten, zodat al je wensen uit kunnen komen. Tot ziens, Sandra.
Belinda from Hilversum wrote on 6 oktober 2018:
Vanmiddag bij de Vorstin genieten. Blijft een genot om naar jullie te luisteren, wat een prachtige versie van " is dit nu later" lieten jullie horen. Bedankt was een cadeautje
Harmen Lustig from Anna Paulowna wrote on 6 oktober 2018:
Gisteren geweldig genoten van jouw concert in de Cultuurkoepel in Heilloo. Mooi hoe je tekst en uitleg gaf over het ontstaan van sommige nummers. We hebben echt een topavond gehad. Bedankt!
Bjorn from Veenendaal wrote on 30 juli 2018:
Hoi Stef bos, Wat hebben we een hele mooie voorstelling gespeeld samen met jou, de voorstelling toen toen toen en nu,was super geweldig dat je met het Momo theaterwerkplaats een hele mooie Voorstelling hebt gemaakt en we hebben het publiek vermaakt... Ik hoop dat er een vervolg komt het was zo gaaf om samen met jou en de andere spelers van Momo op het Podiam te staan., het liedje van ik ben niet verlieft dat raakte mij heel erg toen ik voor op het podiam stond met de prinses... Groetjes Bjorn