gastenboek

Plaats een bericht in het gastenboek.

Na het plaatsen van het bericht wordt de inhoud gecontroleerd door een spamfilter en komt vervolgens spoedig online.
Bedankt, Stef

Laat volgende gegevens na

 
 
 
 
 
 
Je hoeft niet alles in te vullen enkel degene met * zijn verplicht
450 entries.
Clara from Ede wrote on 30 januari 2023:
Beste Stef, wanneer mijn tranen bevroren zijn en mijn gezicht nors staat met mijn kaken op elkaar, raakt jouw tekst van ‚door de wind‘ mijn. Hart en kan ik weer huilen. Soms moet dat gewoon, om wat er gebeurt. Bedankt voor je intense lied.
timo from Midlum wrote on 30 januari 2023:
"De weg", tot tranen toe, wat een nummer, in een woord; Fantastisch!!
Jan&Inge van Dijk from Langebaan wrote on 15 januari 2023:
Wij willen net "dankie se" voor jouw motiverende en positieve optreden in Die Boer in Durbanville. Uit die boonste rakke. en met passie en liefde voor Zuid-Afrika
Anita Van Zundert from Den Haag wrote on 30 december 2022:
Beste Stef Kan je please ooit eens Comme D’ habitude (Nederlandse versie van Raymond vh Groenewoud) zingen?
Maa8ke wever from Gaast wrote on 29 december 2022:
Ik heb jou nummer gezongen. Wel de uitvoering van Miss Montreal tweede gedeelte in het Fries. Op de begrafenis van "us mem" zij kon door de ziekte van Alzheimer niet zo goed meer praten maar zingen alles nog . Geweldig zit in de amdere hersenhelft. Dank je wel
Clara Sies-Frank from Rotterdam wrote on 25 december 2022:
Lieve Stef Bos, Na het bijwonen van een kerstnachtdienst, de dienst op kerstochtend en Nederland zingt, heb ik gekeken en geluisterd naar jouw kerstduetten en daar was ik diep door geroerd. Dank je wel (en natuurlijk ook alle medewerkers). Ik wens jou en jouw geliefden een veelkleurig en licht 2023🌈🙏🏽
Johan Brinksma from Jirnsum wrote on 24 december 2022:
Hoi Stef Wat een prachtige invulling van deze kerstavond en wat mooi dat je het boek terug gevonden hebt. Ik ben een groot fan van en zelf christen. Zo mooi dat we elkaar hier ook in kunnen ontmoeten. Ik ben van je gaan houden omdat je zo waar en werkelijk over het leven kunt zingen. Groeten Johan
Ramon Pranger from Heerlen wrote on 23 december 2022:
Die kerst cd vorig jaar het me echt kapot 😭😭😭 gedaan 🤔
Ivar Oudewortel from Dieren wrote on 22 december 2022:
Beste Stef, "Geef Licht" is zo prachtig en waarachtig dat ik keer op keer geraakt wordt tot de tranen over mijn wangen rollen. Dank je wel vanuit de grond van mijn hart. Groet I.
Cherry from Utrecht wrote on 26 november 2022:
Zag je net in Studio 2020. Moest bijna huilen, zo mooi. Je bent niets veranderd. Veel liefs, Cherry.
Jac Profees wrote on 25 november 2022:
Ik ben heel groot fan. Maar kun je alsjeblieft weer je teksten gaan zingen ipv oplezen. A. Hazes begon ook met oplezen aan het 'einde' van z'n carrière 😢. Zang is het mooiste instrument en het instrument waarin 'je' het makkelijkst kunt meegaan/opgaan. Verschil hart en hoofd.
Henri en Renate wrote on 19 november 2022:
Stef, een dikke merci voor deze geweldige, onvergetelijke ware avond in Maasmechelen. Genoten van de eerste klanken tot het laatste applaus. Een ware reis van emoties en wereldverbeterende verhalen
Dedeyster Nadine from Ieper wrote on 17 november 2022:
Stef....... wanneer kom je nog eens naar Ieper Groetjes Nadine
Wim Vanderhaas from Haarlem wrote on 31 oktober 2022:
Beste Stef, Wat een geweldige avond in de Philharmonie te Haarlem. Het was fijn je te mogen verwelkomen bij ons in het Theater , ik heb niet veel meegekregen van de avond wegens , mijn werk als achterportier ,maar het plubliek was enthousiast en had een geweldige avond gehad ,ookmensen gesproken na afloop van de voorstelling en zijn tevreden en euforisch naar huis gegaan en daar had jij aan bij gedragen. Nogmaals hartelijke dank voor het spontaan overhandigen van het mooie boek " Stillewe " Het was je laatste optreden dit jaar in Nederland bij ons in Haarlem, ik wens je veel succes met je tour in België, en wens je alle goeds voor de toekomst. De mozes van Haarlem 😉 .
Huib de Bes from Noordwijk wrote on 30 oktober 2022:
Stef wat heb je ons, mijn 82 jarige vader en mijzelf een prachtige avond bezorgt. De ode aan Ramses was ontroerend en ‘Laat me’ heb je zo mooi gebracht. Zoals jij als verteller je liedjes speelt is meesterlijk. Ik heb genoeten van je zienswijze en inzichten die je in totale ontspanning, ook improviserend op de zaal, ons hebt gegeven. Dank, ook namens mijn vader, voor de inspirerende geweldige avond die je de philharmonie hebt gegeven.
Ton vd broek from Dordrecht wrote on 28 oktober 2022:
Gisteravond in oude Luxor te Rotterdam intens van Stef Bos genoten! Ik volg hem al jaren en zie hem steeds dichter bij zichzelf komen. Wat een rust en puurheid straalt deze man uit. Een genot om naar te luisteren. Bedankt Stef!
Djoeke from Sneek wrote on 21 oktober 2022:
Net thuis van een fantastische avond Stef Bos in het theater van Sneek. Alle liedjes raak, mooie teksten, prachtige gezongen. Dank, dank, dank!!
Andrea Bottinga from Barneveld wrote on 19 oktober 2022:
Wat een geweldige mooie avond. Ik kom ook uit Veenendaal, ken je opa van de bejaardengymnastiek die mijn moeder gaf en je ouders van de juwelierszaak en kerk. Mevrouw Tichelaar en meneer van vliet, ook oude bekenden. Zo herkenbaar en wat een mooie teksten en een woordenkunst. Echt een fijne avond gehad.
Tanja Luinge from De Meern wrote on 16 oktober 2022:
Lieve Stef, Deze middag voorstelling in het Nieuwe DeLamar. Dank voor even later starten op deze dag dat alles anders loopt met OV ivm de marathon. Zo blij dat we erbij waren. Je hebt ons liefdevol meegenomen in jouw ruimte, in jouw tijd, die ook de onze is op deze kruising.. Je zag Ko van Dijk op de gang. Ik hoor de klank van zijn stem nog, onmiskenbaar. Ouder worden we, wijzer, op z'n best. Met liefde, ook voor Moeder aarde, als de Global Planet waar we kinderen en kleinkinderen mee naar toe namen. Om mee te geven hoe mooi het hier is. Prachtig Stef, ... want het licht heeft zoveel kleuren, en er kan zoveel gebeuren.... je vertelde, las voor en zong ont-roerend mooi. Jouw stem klinkt nog lang na. Fijn! Jouw stem, jouw verhaal. Raak! Ko kon spelen, jij kunt delen. Dank!
Hans van Straalen from Bergeijk wrote on 15 oktober 2022:
Vanavond naar de voorstelling in Valkenswaard geweest. Wat een mooie voorstelling was dit. Als Stef een kok was geweest is één MICHELIN ster niet voldoende. Puur een genot voor de oren met een muzikale nasmaak waar ik nog lang van kan nagenieten. Dank....