gastenboek

Plaats een bericht in het gastenboek.

Na het plaatsen van het bericht wordt de inhoud gecontroleerd door een spamfilter en komt vervolgens spoedig online.
Bedankt, Stef

Laat volgende gegevens na

 
 
 
 
 
 
 
Je hoeft niet alles in te vullen enkel degene met * zijn verplicht
545 entries.
Esther de Jong from Zwolle wrote on 12 februari 2017:
Hallo Stef, Het was als altijd weer heel gezellig en een prachtig optreden van jullie in Meppel. Nele (die speciaal daar voor uit België komt) en ik vonden het echt een top avond Heel erg bedankt Hopelijk zien we je ook gauw weer in Zwolle want dat is dichterbij en praktischer, maar een avondje Ogterop was zeker ook de moeite waard Groetjes Nele en Esther
Dirk Brinkhuis from Zaandam wrote on 10 februari 2017:
Wederom een prachtige avond met Stef en zijn band. Fantastisch! Nummers van vroeger in een nieuwe, af en toe symphonische setting.
Margriet from Lelystad wrote on 9 februari 2017:
Stef en muzikanten bedankt voor alweer een hartverwarmend optreden met een zeer ontroerend slotoptreden. Dit hebben we erg nodig. Altijd en nu nog meer. Mooi en ontroerend de muziek van de mannen uit Kampen. Het lied van Ruth raakt me altijd en vanavond nog meer. Dank voor dit verbindende werk. Liefde overwint alles daar blijf ik in geloven.
Karin Komdeur from Gorssel wrote on 8 februari 2017:
Beste Stef Bos, Vorig jaar trokken wij door Zuid-Afrika begeleid door de cd Kloofstraat. Wandelend in Kaapstad ging de tekst over het liedje Kloofstraat nog meer leven, begrepen we wanneer de duivel zijn spel speelt op de Tafelberg en kreeg het nummer de Tijdbom rijdend langs de sloppenwijken bij PE nog meer betekenis. De tuinen van de compagnie, sout van die aarde, Komatiepoort. Je teksten en melodieën zijn prachtig en worden nog mooier rijdend door het prachtige Zuid-Afrika. Thuisgekomen luisteren we naar Kloofstraat en wanen ons weer even in Zuid Afrika dat weer even heel dichtbij is. Dank daarvoor!
Wilma from Utrecht wrote on 28 januari 2017:
Wereldwijd.....mooi, mooi, mooi. Al die oude nummers in een nieuwe jas, maar absoluut allemaal meegegroeid met de tijd! Veel mooie herinneringen die terug gaan in de tijd tijdens het luisteren!! Ook de vormgeving is prachtig. Dit is in alle opzichten heel erg genieten....Dank allemaal. Ik wens jullie alvast heel veel speelplezier voor de komende weken en tot in maart. Veel liefs, Wilma xxx