gastenboek

Plaats een bericht in het gastenboek.

Na het plaatsen van het bericht wordt de inhoud gecontroleerd door een spamfilter en komt vervolgens spoedig online.
Bedankt, Stef

Laat volgende gegevens na

 
 
 
 
 
 
 
Je hoeft niet alles in te vullen enkel degene met * zijn verplicht
515 entries.
Ton vd broek from Dordrecht wrote on 28 oktober 2022:
Gisteravond in oude Luxor te Rotterdam intens van Stef Bos genoten! Ik volg hem al jaren en zie hem steeds dichter bij zichzelf komen. Wat een rust en puurheid straalt deze man uit. Een genot om naar te luisteren. Bedankt Stef!
Djoeke from Sneek wrote on 21 oktober 2022:
Net thuis van een fantastische avond Stef Bos in het theater van Sneek. Alle liedjes raak, mooie teksten, prachtige gezongen. Dank, dank, dank!!
Andrea Bottinga from Barneveld wrote on 19 oktober 2022:
Wat een geweldige mooie avond. Ik kom ook uit Veenendaal, ken je opa van de bejaardengymnastiek die mijn moeder gaf en je ouders van de juwelierszaak en kerk. Mevrouw Tichelaar en meneer van vliet, ook oude bekenden. Zo herkenbaar en wat een mooie teksten en een woordenkunst. Echt een fijne avond gehad.
Tanja Luinge from De Meern wrote on 16 oktober 2022:
Lieve Stef, Deze middag voorstelling in het Nieuwe DeLamar. Dank voor even later starten op deze dag dat alles anders loopt met OV ivm de marathon. Zo blij dat we erbij waren. Je hebt ons liefdevol meegenomen in jouw ruimte, in jouw tijd, die ook de onze is op deze kruising.. Je zag Ko van Dijk op de gang. Ik hoor de klank van zijn stem nog, onmiskenbaar. Ouder worden we, wijzer, op z'n best. Met liefde, ook voor Moeder aarde, als de Global Planet waar we kinderen en kleinkinderen mee naar toe namen. Om mee te geven hoe mooi het hier is. Prachtig Stef, ... want het licht heeft zoveel kleuren, en er kan zoveel gebeuren.... je vertelde, las voor en zong ont-roerend mooi. Jouw stem klinkt nog lang na. Fijn! Jouw stem, jouw verhaal. Raak! Ko kon spelen, jij kunt delen. Dank!
Hans van Straalen from Bergeijk wrote on 15 oktober 2022:
Vanavond naar de voorstelling in Valkenswaard geweest. Wat een mooie voorstelling was dit. Als Stef een kok was geweest is één MICHELIN ster niet voldoende. Puur een genot voor de oren met een muzikale nasmaak waar ik nog lang van kan nagenieten. Dank....
Barend Steyn from Pretoria wrote on 13 oktober 2022:
Sien uit daarna om jou weer in Pretoria te sien!
Patricia from Vlissingen wrote on 9 oktober 2022:
Genoten van het optreden afgelopen dinsdag! Leuk item 'back home' en het optreden bij Huberto Tan zaterdag j.l. Tot binnenkort weer eens!
Huub from Dongen wrote on 9 oktober 2022:
Je bent de ziel van mijn opa. Je hebt de geest van mijn vader en de stem die ik zou willen laten klinken in de hoofden van mijn kinderen. Je bent een mooi mens, Dank.
Peter Otterloo from Delft wrote on 7 oktober 2022:
Gisterenavond naar Bloemlezing geweest in Delft. Fantastisch wat een geweldige stem, goede teksten en pianospel. Het was een absolute top avond met een weergaloze Stef Bos. Een absolute aanrader voor iedereen .
Marco from Krimpen aan den IJssel wrote on 3 oktober 2022:
Ik ben één van die stille fans die al jaren geniet van je muziek. 'Geen ander' belooft weer veel goeds en ik ben (net zo stil) razend benieuwd naar de andere muziek op je nieuwe album. Ondertussen zie ik uit naar je optreden in het Rotterdamse Luxor, binnenkort. Ik ga je zien, maar of je mij ziet... Dat wacht ik in stilte af. Tot dan!
Ineke from Maarssen wrote on 1 oktober 2022:
Gisterenavond waren wij bij Bloemlezing in Amstelveen. Prachtige voorstelling. Ontroerd door verhaal en prachtige songteksten. Bedankt Stef voor deze mooie avond!
Hannelore from Zeist wrote on 29 september 2022:
Bedankt voor deze prachtige avond. Ontroerd vanaf het eerste liedje. En daarna nog vele keren. Dankjewel Stef en crew voor een avond die hart en ziel raakt.
Caroline Dijkhorst from Austerlitz wrote on 29 september 2022:
Vanavond is het eindelijk zover! We mogen naar Stef Bos in Figi in Zeist. 2 belangrijke vriendinnen en ik. gaan genieten na een moeilijke tijd van deze geweldige man! Zin in!!!!
Patrick Bour from Hilversum wrote on 28 september 2022:
Hoi Stef, 30 jaar is nu geleden. Ik zie ons nog zitten in de tuin van je ouders. Ploeterend over psychotherapie. Albert Ellis, "The universe doesn't give a shit about you, you're just fuckin' ball!". Wie had dat nu ooit verwacht? Het kan verkeren. Beste Stef, het ga je goed. Maybe we'll meet again. Patrick
Isabelle from As wrote on 20 september 2022:
Liefste Stef dankje voor je Rue de Mouffetard, welk ik al zo veel heb afgespeeld op youtube, jij live in de carré ik bestel je album Zien 😉 en dank je, om zo mee geholpen te hebben mij te laten zien. De liefde die in het donker verdween, om nu al het licht te zien Ook, in het donker In Liefde! Kom Vriend, wij heffen nog 1 glas! Misschien wanneer ik naar een optreden van je kom kijken? Dan trakteer ík. Liefs, Isabelle
Daniel Smit from Cape Town wrote on 11 september 2022:
Dankie Stef. Ons het gaan luister vir julle by die Afrikaans in styl laasweek. Dit was ongelooflik, regtig inspirerend en woorde van die liedjies so roerend. Wat n spesiale aand. Baie dankie!
Cherry from Utrecht wrote on 20 augustus 2022:
Lieve lieve Stef, Ik volg je nog steeds. Heb vandaag NIET V DEZE WERELD geluisterd. Zo mooi... Liefs
Surette Van Staden from Pretoria wrote on 13 augustus 2022:
Vanaand was my voorreg om Stef in Pretoria te sien. Elke oomblik, vertelling, lied, gedagte was profeties van waar ek in my lewe is. Soos baie Suid-Afrikaners emigreer ons eersdaags. Ek soek die groter prentjie, ons gaan soontoe, baie sê moenie. Dankie Stef. Ons gaan soontoe.
Rick rindertsma from Wijchen wrote on 8 augustus 2022:
Op 17 juni was ik aanwezig bij het concert in Ahoy, zeer indrukwekkend! Ik ben eigenlijk op zoek naar de setlist, de nummers in dezelfde volgorde die Stef daar speelde. Kan iemand mij daar aan helpen?
Liliane Leybaert from Heusden wrote on 13 juli 2022:
Een heel fijne verjaardag gewenst !