gastenboek

Plaats een bericht in het gastenboek.

Na het plaatsen van het bericht wordt de inhoud gecontroleerd door een spamfilter en komt vervolgens spoedig online.
Bedankt, Stef

Laat volgende gegevens na

 
 
 
 
 
 
Je hoeft niet alles in te vullen enkel degene met * zijn verplicht
162 entries.
Nicolas from Gent wrote on 29 mei 2018:
Dag Stef, ik wilde je kort even bedanken voor de fantastische show in het Capitole in Gent vorige week. Ik had niet verwacht dat het zoveel in me zou losmaken. De combinatie van je mooie verhalen, herkenbare teksten en de muzikale composities hakten er heel vaak in bij me. Op een positief melancholisch nostalgische manier. Ik luister naar heel uiteenlopende zaken van Black Sabbath tot elektronische muziek, maar als het op het "Nederlandstalige lied" aankomt, span je voor mij toch de kroon. Hoe jij zo'n gevoel in je teksten en muziek kan leggen, ik zie het niet vaak geëvenaard worden. Blij dat er in Vlaanderen ook nog groepen als Buurman, Yevgueni en Het Zesde Metaal zijn, die meer of minder in die soortgelijke vibe vertoeven qua muziek. Goed, ik rond af, ik heb enorm genoten van de voorstelling. Tears were shed. Vele groeten, Nicolas
Anita from Brasschaat wrote on 27 mei 2018:
Hallo Stef en de muzikanten Wij genieten nog na van de echt geweldige avond in de arenberg schouwburg En dank voor je levenslessen en jullie muzikanten dank voor de prachtige melodieën en de uitvoering daarvan Veel succes komende maanden groet van anita
marcel kerkhofs from Eindhoven wrote on 23 mei 2018:
de kern waar alles om draait was jij gisteren. Waar wij omheen bewogen magisch aangetrokken als elektronen rond een niet te definiëren kern. DE dans van het leven, het universum voltrok zich gisteren op het podium zoals het op dát moment moest zijn. Precies dat. Dank daarvoor Stef en band!
Jeroen G from Geel wrote on 21 mei 2018:
"We zijn allemaal winnaars!" 🙂 Eerste, maar zeker niet de laatste keer dat ik je live aan het werk zag. Fijn om te horen dat je helemaal geen idool wil zijn (ik ben allicht zelf te oud geworden voor idolen), maar nog fijner om te horen, te zien en te voelen wat voor een fantastische woordkunstenaar, muzikant, artiest,... je bent, met een haast magische interactie met je publiek! Van begin tot einde genoten van je optreden in Geel! Dank je wel!
Sandra from Sasolburg wrote on 8 mei 2018:
Dankie dankie dankie vir die Kern optrede in Sasolburg op 6 Mei. Ons sal goed doen om te onthou dat ons almal half rigtingbedonderd raak in ons middeljare.
Chris Verhavert from Keerbergen wrote on 29 april 2018:
Stef! Hartelijk dank voor de geweldige avond gisteren in De Bussel te Keerbergen. Onze stoutste verwachtingen werden overtroffen. kern heeft ons ontroerd tot in de kern...👍🏻
Ives Strauven from Nieuwerkerken wrote on 26 april 2018:
Beste Stef, bedankt voor de prachtige avond in Hasselt afgelopen dinsdag! Nieuwe nummers zijn heel mooi en ontroerend..... Topmuzikanten ook..... Mijn vader en ik genieten telkens weer als je in Hasselt komt spelen.... Jij raakt de kern!
Carine Opdenakker from Dilsen-Stokkem wrote on 16 april 2018:
Stef, de voorstelling 'Kern' in Maaseik raakte mijn kern. Van jouw muziek was ik al eeuwen overtuigd (vanaf het prille begin) maar minstens even overtuigd ben ik nu van jouw bezielde manier van spreken en het gemak waarmee je dat doet. Het grote geschenk dat je kreeg van je vader over de blauwdruk van het leven is er een om te koesteren, en ik denk dat velen met mij in de zaal dat geschenk ook graag hadden willen ontvangen van hun eigen vader... Ik in elk geval wel! Dankjewel.
Louis Nijhof from Apeldoorn wrote on 13 april 2018:
Beste Stef, dankjewel voor de prachtige voorstelling van woensdag 11 april ’18 in Apeldoorn. Met jouw mooie ontroerende teksten, een lach en een traan, gewoon geweldig . ik heb zo ongelofelijk van je genoten, ik gloei nu nog na. “de kern, rivier van de tijd, geen verweer, later als ik dood ben”, noem ze allemaal maar op. Elk woord, elke noot komt binnen, dankjewel daarvoor.
Connie from Amersfoort wrote on 12 april 2018:
Genoten van jullie prachtige optreden in Barneveld. Warme sfeer, prachtige teksten en een geweldige band! Tot tranen toe geroerd door Valkuil, confronterend en een eye-opener tegelijk. Dank!
Verouschka Huster from Veenendaal wrote on 12 april 2018:
Ik geniet nog na van zaterdagavond 7 april. Ruim twee uur bij de strot gegrepen door de prachtige muziek, de intense verhalen en de warme sfeer. Tot tranen toe geroerd door Later als ik dood ben en Kern. Heel veel dank voor deze mooie avond.
katrien van peteghem from brugge wrote on 9 april 2018:
hollo stef gisteravond in brugge supper mooi concert katrien
Sofie from Gent wrote on 9 april 2018:
Heerlijke avond in Brugge gisteren! Een dag later ben ik wakker geworden met "welkom in de wereld, welkom in de tijd" (én met een gigantische drang naar een derde kind ook hier ;)) en de prachtige zin "het is niet de ruimte die op je afkomt, maar jij die groeit". Wat ben jij toch een kunstenaar, met een toffe bende naast je op het podium. Hopelijk tot snel nog eens bij Nostalgie! Dikke knuffel, Sofie
Wilma & Arnoud from Leusden wrote on 6 april 2018:
Lieve Stef & band, Vanavond in het Schaffelaar Theater in Barneveld wederom intens van jullie genoten...wat een ervaring weer! Ga zo kaarten boeken voor nog een keer want dit was echt bijzonder. Troubadours zijn jullie, zulke mooie muziek, zo'n mooi verhaal en die teksten....wauw! Dank!!! Liefs, Wilma & Arnoud.
Jos Leentjens from Sittard wrote on 1 april 2018:
Bedankt Stef en Co voor het zeer bijzondere concert in Weert gisteravond. Het klopte helemaal op de vooravond van Pasen met de kerkklokken en het afsluitende speciale nummer met Willem als uitsmijter . Met je teksten raak je iedere keer weer de kern.
Sofietje from WEERT wrote on 1 april 2018:
Dag Stef, Daar heb ik weer gezeten tussen al die andere zielen op zoek naar de kern. Was het jouw kern, was het mijn kern, was het de kern van eenieder daar aanwezig onder de klokken die Pasen deden inluiden in Weert? Ik zal dat mysterie niet kunnen oplossen daarvoor ben ik te klein in dit heelal. Maar Stef, wat ben ik dankbaar dat ik weer mocht voelen zodat mijn woorden weer vrijelijk mochten stromen op zoek naar een derde bundel. Zoals je ooit naar me schreef: "Je hebt geen keus, je moet blijven schrijven" is er nu eindelijk weer plaats voor woorden in plaats van daden. Waarvoor dank!! Sofietje
Ine wrote on 31 maart 2018:
Gisteren een concert bij gewoond op goede vrijdag in Oss. Heb heel erg ervaren waarom ik het niet erg vind om 50 TEW orden!! #deKern
François Janssen wrote on 28 maart 2018:
Respect Stef voor wie je bent en wat je van daaruit doet! Het is geen toeval dat jij Bos heet: authentiek en verbindend als de natuur. Jij bent congruent en communiceert verder dan de woorden. Alle goeds van een nieuwe fan.
Harry Slegh from Utrecht wrote on 25 maart 2018:
Breda, 25 maart door de ogen van een ander leer je jezelf kennen, zo zeg je door jouw muziek exploreren en verdiepen we onze gevoelens je teksten strelen de oren en het hart de drummer achter je blijkt geen echte drummer, want hij slaat niet, maar hij streelt zijn trommels en bekkens, geheel in lijn met de kernachtigheid en gevoeligheid van de muziek je andere bendeleden vallen samen met hun instrument een lichtvoetige ochtend over het eeuwige getob met disco op weg naar de uitgang Stef-Bos-doping voor een lief leven!
Merian from Ter Aar wrote on 24 maart 2018:
Hallo Stef, dank voor een bijzondere voorstelling gisteravond in Castellum Alphen aan den Rijn. Avifauna zeer herkenbaar :). Er zijn al veel mooie woorden geschreven in jouw gastenboek. De Suid-Afrikaanse taal of het Vlaams is zo veel charmanter dan die taal uit de Hollandse klei. Misschien is dat wel de reden om te reizen. En misschien is dat ook wel waarvoor wij hier op deze aardbol zijn. Het is een reis. Sommigen maken een klein ommetje en sommigen willen kijken wat er achter die bergen ligt...Om dan bij thuiskomst in je moerstaal te horen wat de kern is. Maar ook wetende ik blijf het op mijn eigen wijze doen, dus zoek morgen ook weer naar mijn eigen kern.