gastenboek

Plaats een bericht in het gastenboek.

Na het plaatsen van het bericht wordt de inhoud gecontroleerd door een spamfilter en komt vervolgens spoedig online.
Bedankt, Stef

Laat volgende gegevens na

 
 
 
 
 
 
Je hoeft niet alles in te vullen enkel degene met * zijn verplicht
345 entries.
Erik v.d. Bos from Veenendaal wrote on 25 december 2020:
Dag Stef, vandaag begonnen in je boek door de ogen van mijn vader, prachtige teksten. En wat herkenbaar het verhaal over de Scheepjeswolharmonie, het schaap en de majorettes.
Gerrit Hulstein from Apeldoorn wrote on 19 december 2020:
Is er nog een kans dat we de nummers van Stef Bos uit het programma "De Beste Zanger" op CD kunnen verwachten of kunnen downloaden? - Dit zou fantastisch zijn.
Hans Meuzelaar from Deventer wrote on 17 december 2020:
Beste Stef, In het concert op radio 5 zong je een liedje met ik dacht als titel Inkt. Ik kan het echter nergens vinden. Kan je me de precieze titel doorgeven en op welk album ik het kan vinden. Bijvoorbaat dank voor je reactie. En nog bedankt voor het fantastische concert maandag!
Pim Burgers from Nijmegen wrote on 17 december 2020:
Vandaag geniet ik wederom van de tekst "My land is jou land" van Stef Bos en de uitvoering van Tabitha, wat een impact heeft dit nummer telkens weer. En inderdaad wat een indringende boodschap aan ons allen. Dit lied in verschillende talen uitbrengen Stef, het zal veel mensen tot denken zetten en aansporen de Wereld te verenigen. Er zijn natuurlijk al heel veel initiatieven Wereldwijd, maar deze tekst en uitvoering zou naar mijn mening het leidende lied van deze "beweging" moet zijn. In een woord, prachtig!
Netty wrote on 15 december 2020:
Maandagavond 14-12 heb ik via de livestream van NPO radio 5 genoten van het concert van Stef en band! Al meer dan 25 jaar bezoek ik bijna jaarlijks een voorstelling in het theater. Helaas, afgelopen maart sloten de theaters en werd de voorstelling in de Leidse Schouwburg uiteindelijk verzet naar maart 2021. Natuurlijk draai ik ook je Cd’s Stef en je was regelmatig te zien en horen op tv. Maar gisteravond was ik met oordopjes in en tablet op schoot toch een beetje bij een echte voorstelling.... Stef en bandleden heel erg bedankt voor deze mooie ervaring!
Ton van Kooten Niekerk from Houten wrote on 15 december 2020:
Hoi Stef Ik was bijzonder geraakt en verrast door jouw uitvoering van 'Hou Mij' ('Halt Mich' van Herbert Grönemeyer) Ik ben al lange tijd een bewonderaar van Herbert, vooral omdat Hij net als jij bijzonder begaaft is in een lied die emotie uitdraagt, die dat lied kenmerkt. Eigenlijk zou je deze song moeten uitbrengen met bijvoorbeeld het Metropole Orkest. Deze song is bijzonder voor mij omdat deze mij bij wijze van spreke 'terugbrengt' bij mijn dit jaar overleden vriend en vroegere buurman Johann Kleine Neerken.uit Weerding. Bijzonder vond ik ook jouw inbreng in 'De Beste Zangers'' die was vaderlijk in de goede zin des woords. Regelmatig draai ik nog 'Sterren tellen' en de onvergetelijke cover van Sanne van 'Door de Wind' Hoewel opgenomen vóór de Coronatijd was deze editie bijna profetisch troostvol voor Nederland in Corona tijd. Dank jullie wel hiervoor.
Fred Bos from Emmeloord wrote on 15 december 2020:
Dag allen, ik ben op zoek naar de Kern op vinyl, liefst de lp dus het hele album. Is er iemand die deze heeft en wil verkopen of weet iemand waar ik er één kopen kan?
Roland Moerkens from Venlo wrote on 14 december 2020:
Hallo Stef, heb je de cover van Floor Jansen al gehoord, van je geweldig nummer... Is dit nu latet....
Maaike from Meise wrote on 12 december 2020:
Hartelijk dank ,Stef,voor de ontroerende liedjes in Serenade van Stef,ook in Beste Zangers.Het lied aan Catharina raakt me diep. Geen ander kan het gevoel zo duiden zoals het is,tussen waan en werkelijkheid zitten,en toch de schoonheid van het licht zien ... Heel veel succes en geniet samen met je topmuzikanten van het concert maandag.Ik kijk ernaar uit om het te beleven samen met jullie via de buis.Veel liefs voor jullie en inspiratie!
Roxana Wix from Hoofddorp wrote on 11 december 2020:
Voor de 100ste keer beste zangers gekeken. Milow zong het lied van mij leven. Ik zag je reactie, wil je mij familie worden? Liefs Roxana.
Greta Voet from Moerbeke wrote on 9 december 2020:
Lieve Stef, ik ben al jaren fan van je, maar ik weet sinds vorige week dat ik niet lang meer heb. Nu heb ik een wens om het liedje Papa om te toveren in mama omdat ik een dochter van 30 jaar met 2 kleinkinderen achter laat. Zou jij mij kunnen helpen, aan deze NOODOPROEP. LIEFS GRETA
Bouke from Sodankylä wrote on 6 december 2020:
Die Afrikaans taal is so ryk aan ou woorde die Nederlands verloor het of die nie meer gebruik word nie. Albei tale kan soveel van mekaar leer in terme van skryf, musiek en kultuur. Soms is dit skreeusnaakse verskille en leer hulle u die beste oor u eie kultuur. Trots op u eie taal is iets wat Nederlands en Afrikaans kan deel. Na my mening is dit 'n misgeloopte geleentheid vir dekades dat ons nog kan opraak. Die enigste Nederlandse kunstenaar wat dit regtig verstaan, is Stef Bos. Dank daarvoor. De Afrikaanse taal is zo rijk aan oude woorden die het Nederlands heeft verloren of niet meer gebruikt. Beide talen kunnen zoveel van elkaar leren op het vlak van schrift, muziek & cultuur. Soms zijn her hilarische verschillen en juist die leren je het meest over je eigen cultuur. Trots op je eigen taal is iets wat Nederlands en Afrikaans kunnen delen. Dat is in mijn ogen een decennial lange gemiste kans die nog steeds voor het opraken ligt. De enige Nederlandse artiest die dat echt begrijpt is Stef Bos. Dankbaar daar voor.
Karin from Tiel wrote on 3 december 2020:
Gisterochtend volledig overdonderd zitten luisteren. En nu nog steeds zwaar onder de indruk van jouw versie van 'Halt mich'. Moest mijn lijstje voor de Top2000 nog maken, daar ook maar meteen ingezet. PS Ik vond de accordeon prachtig erbij!
Carina from Sappemeer wrote on 28 november 2020:
Heimwee is het eerste dat in me opkomt wanneer ik naar je luister...... Voor mij ben je de enige zanger die me na 35 jaar nog steeds tot tranen toe kan roeren
Rob van der Sanden from Borken NRW BRD wrote on 22 november 2020:
Beste Stef, ik heb zojuist je uitzending beluisterd op Ned. 1 radio. Vanaaf het prille begin heb ik je gevolgd en heb jou teksten en melodieën zeer gewaardeerd. Nog steeds dus... Dat jij vanuit je ervaringen in Sub Sahara Africa je gevoelens laat spreken, is voor mij ook een herkenbaar en bekend gevoel van samenhorigheid.... Ikzelf heb vele jaren {25) in Zuidelijk Afrika gewoond (Zimbabwe) en gewerkt. Ondanks dat ik 74 jaar ben en dus een gepensioneerde oude ....heb ik nog steeds veel energie om met mij RVDS Foundation projecten op te zetten voor jonge talentvolle mensen... Surf ook even naaar mijn website : www.robvandersande.com In mijn PLLLLUS MagIne kun je mijn filosofie en mijn projecten bekijken. Dit kan ik je toezenden, indien jij geïnteresseerd bent. Ik wens je veel succes met het zingen je mooie liedjes.. Met vriendelijke groeten Rob van der Sanden
Hannebeth wrote on 21 november 2020:
Beste Stef, zomaar een dankjewel. Dankjewel voor al je mooie liedjes, die me altijd weer raken. Dankjewel.
Tjörven Van de Velde from Langelede 162 9185 Wachtebeke of greenville laan 8 , 8500 Kortrijk wrote on 18 november 2020:
Dag Stef, Ik schrijf je dit om jouw te bedanken , 2 wkene terug is ons mama onverwachts overleden. Ze woonde nog in het huis waar we zijn opgegroeid aan de langelede, ze kwam jouw wel eens tegen als ze wandelde tot aan de sluis. hoewel ze zelf niet echt een fan was maar wel van de teksten, was ik dit wel. het was weer een tijdje geleden maar tijdens deze periode heb ik heel veel aan jouw liedjes, teksten zijn echt fantastisch, het is raar maar doordat je ook zo dichtbij woonde vind ik heel veel troost als ik luister naar jouw liedjes. We hebben dan ook op het afscheid jouw muziek gespeeld, Zelf schreef ze ook wel eens , zo stond volgende tekst op haar rouwprentje "“Fijner dan het zand kan zijn zachter dan velourssatijn Meer dan dauw in het morgengras Sterker dan de wind ooit was Feller dan de volle maan Staat liefde voor haar naam" Wat zullen we het missen om langs de langelede te lopen, (Langelede 162, 9185 Wachtebeke) ik wilde je dan ook bedanken ook al hebben we elkaar nooit gesproken. Ik ben een paar keer komen kijken op concerten en had al een paar cd's maar dankzij spotify weer veel meer liedjes ondekt nogmaals dank groeten, Tjörven
Liesbeth Lemmens from Kermt wrote on 18 november 2020:
Beste Mr. Bos wij spraken elkaar verleden jaar op de boekenbeurs in Antwerpen. Ik vroeg om mijn aankoop te signeren. jij vroeg aan wie jij het mocht richten. Ik antwoordde 'aan de lezer van het boek, die het uit mijn boekenkast haalt'... Jij en de fotografe keken verbaasd omdat ze deze vraag nog niet gekregen hadden. Tot zover de introductie. Mag ik je bedanken voor het mooie 'Lorelei'? Onze dochter, Lore, trouwde, in volle corona-tijdperk, met een geweldige kerel, Robrecht. Ja, ze bestaan nog! Wij 'schonken' haar dit/jouw lied. In alle aspecten kloppen de woorden en sloot de muziek aan bij de tederheid van dit bijzondere moment. Dank daarvoor! Liesbeth
Thomas M.Stephan from 31319 sehnde wrote on 17 november 2020:
Ich habe so viele schöne Lieder Gehört Wie Laat me. Mozes...und es hat mich trotzdem ich deine Sprache nicht kenne in meinem Herzen berührt....Ich spiele selber ukulele und Harp Blues harp und würde gerne das Lied einmal mit dir spielen also Harp and Klavier.....ich wünsche dir noch viele gute Jahre im Leben einen sehr netten Gruss und alles gute aus Alemania......Tom Stephan Facebook
Hans from Nuenen wrote on 13 november 2020:
Lieve Stef Papa... prachtig lied. Maar voor mij blijf jij de Beste Zanger. Hartelijke groeten Hans