gastenboek

Plaats een bericht in het gastenboek.

Na het plaatsen van het bericht wordt de inhoud gecontroleerd door een spamfilter en komt vervolgens spoedig online.
Bedankt, Stef

Laat volgende gegevens na

 
 
 
 
 
 
Je hoeft niet alles in te vullen enkel degene met * zijn verplicht
407 entries.
Hans from Drachten wrote on 28 november 2021:
Hallo Stef. Je naakt mooie muziek, uit je teksten, haal ik veel kracht, echter begrijp ik 1 ding niet, hoe komt het dat je optreed bij shows waar de qrcode gevraagd wordt. Dit rijmt niet met de teksten die je schrijft.
Frank van der Zanden ♾ 2B-Frank from Helmond wrote on 27 november 2021:
Beste Stef, 26 november 2021 had ik het geluk om je Bloemlezing te beleven vlak voor de aangekondigde ‘intellectuele’ lock down. Je bent ongekend authentiek en een levenskunstenaar die andere mensen raakt en laat ontwaken. In deze onwerkelijke tijd van verandering en onzekerheid is de MIDDEN weg de uitweg naar een betere wereld. ZIJN in het moment in een veranderende wereld vraagt om lef om voluit te leven met hart en ziel. Stef je geeft het gevoel van thuiskomen bij jezelf als Groots kind. Je verdient de platinum oeuvre prijs voor je levenswerk en het delen van je inspirerende wijsheid. Sawubona I See You .
Baudina wrote on 25 november 2021:
Veel dank voor de cd "Geef licht" die ik mocht ontvangen via/dankzij Kerk in actie en Protestantse Kerk Nederland. Topniveau! Ik ben heel blij met de cd!
Hilde from Zuidlaren wrote on 24 november 2021:
dankjewel Stef voor je prachtige liedjes en anekdotes over het leven. ik was afgelopen zaterdag 20 november bij jouw concert in Stadskanaal. ik heb ontzettend genoten, maar tegelijkertijd was het ook moeilijk. mijn broer is een paar weken geleden overleden en op zijn crematie hebben we 2 liedjes van jou gedraaid, de stilte en door de wind. toen je door de wind zong, hield ik het niet droog. dankjewel voor je prachtige teksten en je liedjes!
Frits Brink from Stadskanaal wrote on 21 november 2021:
Beste Stef, de voorstelling in Geert Teis was een weldadig feest van herkenning voor mij en mijn vrouw Tineke. Geweldig bedankt. Als oud-burgemeester van Stadskanaal en van Veenendaal heb ik onbedaarlijk genoten. Feest van herkenning. Bedankt!
Femke Koolen from Weert wrote on 20 november 2021:
Wat een mooie voorstelling afgelopen vrijdag 19 november in het Munttheater in Weert. Een diepe betekenis van woorden ondersteund door echte emotie en zang. Het was vol van leven. Met mijn 21 lentes jong heb ik hier bewonderenswaardig geluisterd en beleefd. Voor iedereen een aanrader. De bloemlezing. Merci merci…
Herald from Haaksbergen wrote on 19 november 2021:
Lieve Stef, We waren vanavond bij de voorstelling in Hengelo en man man wat heb je ons geraakt. Bedankt voor een prachtige avond! Groet, Herald
Gerrie Pelgrum from HENGELO OV wrote on 18 november 2021:
Wat een mooie,fijne avond in Hengelo. Prachtige rake teksten, we hebben zo ontzettend genoten. Dankjewel
Bert van der Linden from Bergen op Zoom wrote on 17 november 2021:
Beste Stef Ik heb genoten van je optreden in de Maagd te Bergen op Zoom, vooral omdat je alleen achter je piano met je liedjes en verhalen mij voortdurend wist te raken. Wat mij betreft heb je geen muzikanten nodig, dit was helemaal zoals je bent, gewoon schitterend . . . . zo doorgaan
Jos Oonincx from Roosendaal wrote on 17 november 2021:
Al vele prachtige voorstellingen bij mogen wonen, waarbij het me de laatste jaren opvalt dat je best veel praat tussendoor voor 'een zanger zonder meer'. Je hebt rake observaties die goed binnenkomen, maar dat mag best korter. Ik hou vooral van je muziek, pianospel en vocalen. Er zaten op 16 november weer prachtige pareltjes tussen en twee schitterende covers. Al met al genoten, maar als je meer gaat confereren dan musiceren, dan beluister ik je muziek liever thuis.
Veronic from Bergen op Zooom wrote on 16 november 2021:
Bedankt voor de prachtige avond in De Maagd in Bergen op Zoom, we hebben intens genoten 👏
Dyon from Barendrecht wrote on 14 november 2021:
Dank voor de mooie zingevende avond in Barendrecht. Ook onze dochter van 14, die niet direct enthousiast in de startblokken stond, heeft genoten. In januari 2022 verschijnt een mooi vertaald verzamelwerk van Luigi Pirandello. Nog even geduld.
Petra from HOORN NH wrote on 9 november 2021:
Hoi Stef, ik ben een hele grote fan van de schilderijen (en de persoon) van Peter van Straten. Ben de gelukkige eigenaar van 2 schilderijen . Heb nu jullie boek Achtbaan aangeschaft en jouw teksten daarin zijn net zo inspirerend als de schilderijen......dank je wel daarvoor! een lieve groet van Petra.
Simon van de Kamp from Kampen wrote on 7 november 2021:
Beste Stef, Samen met mijn dochter (17) van begin tot einde genoten van je optreden in Kampen op 6 november. Het pianospel, de liedjes maar bovenal je heldere kijk en animerend verhaal over leven en dood. Je hebt een gave die je ten volle benut en anderen van laat genieten!
Gea Kelder from VROOMSHOOP wrote on 4 november 2021:
Dag Stef, Hartelijk dank voor de prachtige voorstelling in theater ‘ de Voorveghter’ te Hardenberg op 3 nov 2021. Na een hele lange tijd eindelijk weer naar een voorstelling. Jij bent blij om te kunnen spelen, zingen en vertellen. Ik ben evengoed blij dat je weer in Hardenberg was. Wat heb ik weer genoten van de mooie verhalen, prachtige liedjes en fijne pianomuziek. Het was voor mij weer een voorstelling met een lach en een traan. Dat is de essentie van een goede voorstelling naar mijn mening. Dank, ook voor je lieve woorden in het boek ‘ achtbaan’ Tot 28 dec.
Marleen Auman from Merelbeke wrote on 17 oktober 2021:
Beste Stef Jouw optreden liedjes, verhalen..ze kwamen allemaal heel intens binnen. Dankjewel voor zoveel moois Marleen
PASCAL DE ZUTTER from De Pinte wrote on 16 oktober 2021:
Beste Stef, zo hard genoten van je optreden “bloemlezing “ in Merelbeke op 16 oktober 2021. Uw performance, uw teksten, uw stem en muziek gaan door merg en been en zet een mens tot zoveel nadenken. Bedankt voor andere de liedjes zanger en papa waarbij ik met tranen in de ogen van ontroering heb geluisterd. Bedankt Stef voor zo’n fijne avond. U bent een groot artiest 👏, Pascal en Ann
Chantal from Oud-Turnhout wrote on 9 oktober 2021:
Beste Stef, Wat een fijne avond heb je mij bezorgd eergisteren in de Djoelen te Oud-Turnhout. Stiekem had ik al gehoopt op het liedje ‘papa’, omdat dat veel voor mij betekend. Een liedje wat je eigenlijk niet veel op de radio hoort. Maar na de crematie van mijn vader (2013) was ‘papa’ het laatste nummer wat we hoorden voordat we thuis waren. We zijn in de auto blijven zitten om tot het einde te blijven luisteren. Wat een moment ♥️. Eergisteren in de Djoelen vertelde je nog zo mooi over dat wat je gelooft kan veranderen en je gesprek met je zoon daarover en je zong ‘misschien....misschien. Stef ik ben niet gelovig, maar ik hoop wel op ‘iets’, wat het dan ook is. Mijn vaders as zit in een fles met daarop krijtverf (niet gebruikelijk, maar voor mij wel waardevol), zo kan ik hem iets schrijven. Vanaf het begin (2013) staat hier al op ‘Jij en ik......tot ooit’. Stef je hebt me de avond van de voorstelling zo dicht bij mijn vader gebracht met je verhaal...zo fijn....dankjewel!!
Bart Schoen from Velserbroek wrote on 30 september 2021:
Beste Stef, Ik heb u al veel mogen horen,live, op cd en sinds kort ook op vinyl. Vrijdag 12 november, na een lange periode, gelukkig weer live. Na mijn periode met kanker heb ik zo goed mogelijk mijn vader willen ondersteunen in zijn strijd met kanjer. U heeft mij laten huilen in caprera, want hij ging naar de overkant. Het was een bijzonder en intens mooi moment. Ik hoop weer te mogen huilen op de 12de. Dank.
Gijs from Dronten wrote on 27 september 2021:
wat een bijzondere avond in de Oostkerk te Middelburg, in een woord : geweldig