gastenboek

Plaats een bericht in het gastenboek.

Na het plaatsen van het bericht wordt de inhoud gecontroleerd door een spamfilter en komt vervolgens spoedig online.
Bedankt, Stef

Laat volgende gegevens na

 
 
 
 
 
 
Je hoeft niet alles in te vullen enkel degene met * zijn verplicht
416 entries.
Dyon from Barendrecht wrote on 14 november 2021:
Dank voor de mooie zingevende avond in Barendrecht. Ook onze dochter van 14, die niet direct enthousiast in de startblokken stond, heeft genoten. In januari 2022 verschijnt een mooi vertaald verzamelwerk van Luigi Pirandello. Nog even geduld.
Petra from HOORN NH wrote on 9 november 2021:
Hoi Stef, ik ben een hele grote fan van de schilderijen (en de persoon) van Peter van Straten. Ben de gelukkige eigenaar van 2 schilderijen . Heb nu jullie boek Achtbaan aangeschaft en jouw teksten daarin zijn net zo inspirerend als de schilderijen......dank je wel daarvoor! een lieve groet van Petra.
Simon van de Kamp from Kampen wrote on 7 november 2021:
Beste Stef, Samen met mijn dochter (17) van begin tot einde genoten van je optreden in Kampen op 6 november. Het pianospel, de liedjes maar bovenal je heldere kijk en animerend verhaal over leven en dood. Je hebt een gave die je ten volle benut en anderen van laat genieten!
Gea Kelder from VROOMSHOOP wrote on 4 november 2021:
Dag Stef, Hartelijk dank voor de prachtige voorstelling in theater ‘ de Voorveghter’ te Hardenberg op 3 nov 2021. Na een hele lange tijd eindelijk weer naar een voorstelling. Jij bent blij om te kunnen spelen, zingen en vertellen. Ik ben evengoed blij dat je weer in Hardenberg was. Wat heb ik weer genoten van de mooie verhalen, prachtige liedjes en fijne pianomuziek. Het was voor mij weer een voorstelling met een lach en een traan. Dat is de essentie van een goede voorstelling naar mijn mening. Dank, ook voor je lieve woorden in het boek ‘ achtbaan’ Tot 28 dec.
Marleen Auman from Merelbeke wrote on 17 oktober 2021:
Beste Stef Jouw optreden liedjes, verhalen..ze kwamen allemaal heel intens binnen. Dankjewel voor zoveel moois Marleen
PASCAL DE ZUTTER from De Pinte wrote on 16 oktober 2021:
Beste Stef, zo hard genoten van je optreden “bloemlezing “ in Merelbeke op 16 oktober 2021. Uw performance, uw teksten, uw stem en muziek gaan door merg en been en zet een mens tot zoveel nadenken. Bedankt voor andere de liedjes zanger en papa waarbij ik met tranen in de ogen van ontroering heb geluisterd. Bedankt Stef voor zo’n fijne avond. U bent een groot artiest 👏, Pascal en Ann
Chantal from Oud-Turnhout wrote on 9 oktober 2021:
Beste Stef, Wat een fijne avond heb je mij bezorgd eergisteren in de Djoelen te Oud-Turnhout. Stiekem had ik al gehoopt op het liedje ‘papa’, omdat dat veel voor mij betekend. Een liedje wat je eigenlijk niet veel op de radio hoort. Maar na de crematie van mijn vader (2013) was ‘papa’ het laatste nummer wat we hoorden voordat we thuis waren. We zijn in de auto blijven zitten om tot het einde te blijven luisteren. Wat een moment ♥️. Eergisteren in de Djoelen vertelde je nog zo mooi over dat wat je gelooft kan veranderen en je gesprek met je zoon daarover en je zong ‘misschien....misschien. Stef ik ben niet gelovig, maar ik hoop wel op ‘iets’, wat het dan ook is. Mijn vaders as zit in een fles met daarop krijtverf (niet gebruikelijk, maar voor mij wel waardevol), zo kan ik hem iets schrijven. Vanaf het begin (2013) staat hier al op ‘Jij en ik......tot ooit’. Stef je hebt me de avond van de voorstelling zo dicht bij mijn vader gebracht met je verhaal...zo fijn....dankjewel!!
Bart Schoen from Velserbroek wrote on 30 september 2021:
Beste Stef, Ik heb u al veel mogen horen,live, op cd en sinds kort ook op vinyl. Vrijdag 12 november, na een lange periode, gelukkig weer live. Na mijn periode met kanker heb ik zo goed mogelijk mijn vader willen ondersteunen in zijn strijd met kanjer. U heeft mij laten huilen in caprera, want hij ging naar de overkant. Het was een bijzonder en intens mooi moment. Ik hoop weer te mogen huilen op de 12de. Dank.
Gijs from Dronten wrote on 27 september 2021:
wat een bijzondere avond in de Oostkerk te Middelburg, in een woord : geweldig
Ineke Westerink from Laren wrote on 16 september 2021:
Beste Stef, Tot mijn grote verdriet zal ik op 27 november niet aanwezig zijn in de Schouwburg in Lochem. Ik weiger uit principe mee te werken aan een systeem dat discrimineert (zie artikel 14 van het Europees verdrag van de Rechten van de mens en ons dwingt ons te laten injecteren met een gen-therapie. Ik wens jou al het goede. Met warme groet, Ineke
Judith wrote on 9 september 2021:
Lieve Stef. Na meer dan 25 jaar fan, diverse cd’s en optredens, keken we erg uit naar je (uitgestelde, waarvoor uiteraard begrip) optreden in de Lievekamp. Helaas hebben wij nu moeten besluiten de kaarten terug te brengen omdat de voorwaarden om naar dit theater te komen ons hiertoe dwingen. Wij wensen je veel goede shows toe en komen graag weer kijken als dit weer op een “normale” manier kan.
Roland en Deborah Verboon from Gouda wrote on 1 september 2021:
Beste Stef, ik heb veel waardering voor jouw muziek. Is dit nu later is één van mijn favorieten. Maar nu hoorde ik 'Iemand moet het doen" en werd heel blij! Inderdaad, de misleiding en het kwaad in de wereld zijn groter dan ooit. Waar zijn de dapperen? Ze zijn eren er komen er schoorvoetend meer bij. Jij bent er één van. Dit zijn de hoogtijdagen van satan, want de komst van de Koning der koningen is nabij! Iemand moet het zeggen: Jezus is de enige hoop voor deze wereld!
Brigitte from Breda wrote on 29 augustus 2021:
1 maart 2020 zat ik bij jou in de voorstelling in het Chasse te Breda. Genoten van jou en je band, de pachtige muziek, band, sfeer. Helaas dit is niet meer . Ik neem afscheid van het theater bezoek , een bezoek wat alleen telt met een prik /test samenleving daar pas ik voor. Heb genoten van je vele voorstellingen, iedereen maakt zijn eigen keuze . Ik sluit me aan bij Corry en Kenny. Het gaat je goed.
Henkjan oostenenk from Zwolle wrote on 27 augustus 2021:
Hoi Stef, Wat heb je een geweldig concert gegeven vanavond op npo5.. Kijk uit naar een nieuw album. Je blijft ..een prachtige spreker..en zanger. Goed weekend.. Groet, Henkjan Oostenenk
Dick from Katwijk wrote on 24 augustus 2021:
Hoi Stef, vorig jaar was ik bij je optreden in de kleine comedie. TiIJD was toen je nieuwe CD de avond werd op een andere wijze oa door Covid-19 anders ingevuld. Je gaf aan dat je niet wist of je theatertour Tijd ooit nog door zou gaan. Jammer, echt jammer omdat deze CD mij veel nieuwe inzichten heeft gegeven en ik het graag live gezongen had willen horen. In ieder geval bedankt voor de inspirerende teksten van TIJD
Angela from Nieuw-Buinen wrote on 2 augustus 2021:
Hallo Stef ik wilde zeggen dat jouw muziek mij enorm raakt. Bij 2 nummers hou ik het niet droog. Natuurlijk hoort u het wel vaker. Maar ik vindt de tekst van papa zo passend voor mijn vader. Mijn vader staat er gewoon in beschreven. Ik weet niet of ik het durf maar mocht hij overlijden zal ik het zingen. Het nummer door de wind is een nummer die mijn vriend heel mooi vindt. Mocht hij er niet meer zijn zal het me steun geven. En dan zal ik zn aanwezigheid blijven voelen. Ik hoorde alleen dat u het niet meer zingt. Ik moet zeggen dat beide nummers voor mij alleen uw versie het juist zo gevoelig maken. Ik zou zeggen blijf doorgaan met mooie muziek maken. Groetjes Angela
Deja wrote on 12 juli 2021:
Lieve Stef, van harte gefeliciteerd met je 60e verjaardag, een fantastische mijlpaal ! Vier het met je gezin en bandleden, neem een goed glas, en ik wens je een bomvol Ahoy toe eind December !
Marieke from Nijmegen wrote on 12 juli 2021:
Geachte Stef, Van harte gefeliciteerd met u verjaardag. Groetjes van Marieke
Marieke from Nijmegen wrote on 12 juli 2021:
Geachte Stef, Van harte gefeliciteerd met je verjaardag
Joke Cieremans Hagen from Tolbert wrote on 12 juli 2021:
Proficiat met je verjaardag. Alle goeds voor de komende tijd