gastenboek

Plaats een bericht in het gastenboek.

Na het plaatsen van het bericht wordt de inhoud gecontroleerd door een spamfilter en komt vervolgens spoedig online.
Bedankt, Stef

Laat volgende gegevens na

 
 
 
 
 
 
Je hoeft niet alles in te vullen enkel degene met * zijn verplicht
450 entries.
Barend Steyn from Pretoria wrote on 13 oktober 2022:
Sien uit daarna om jou weer in Pretoria te sien!
Patricia from Vlissingen wrote on 9 oktober 2022:
Genoten van het optreden afgelopen dinsdag! Leuk item 'back home' en het optreden bij Huberto Tan zaterdag j.l. Tot binnenkort weer eens!
Huub from Dongen wrote on 9 oktober 2022:
Je bent de ziel van mijn opa. Je hebt de geest van mijn vader en de stem die ik zou willen laten klinken in de hoofden van mijn kinderen. Je bent een mooi mens, Dank.
Peter Otterloo from Delft wrote on 7 oktober 2022:
Gisterenavond naar Bloemlezing geweest in Delft. Fantastisch wat een geweldige stem, goede teksten en pianospel. Het was een absolute top avond met een weergaloze Stef Bos. Een absolute aanrader voor iedereen .
Marco from Krimpen aan den IJssel wrote on 3 oktober 2022:
Ik ben één van die stille fans die al jaren geniet van je muziek. 'Geen ander' belooft weer veel goeds en ik ben (net zo stil) razend benieuwd naar de andere muziek op je nieuwe album. Ondertussen zie ik uit naar je optreden in het Rotterdamse Luxor, binnenkort. Ik ga je zien, maar of je mij ziet... Dat wacht ik in stilte af. Tot dan!
Ineke from Maarssen wrote on 1 oktober 2022:
Gisterenavond waren wij bij Bloemlezing in Amstelveen. Prachtige voorstelling. Ontroerd door verhaal en prachtige songteksten. Bedankt Stef voor deze mooie avond!
Hannelore from Zeist wrote on 29 september 2022:
Bedankt voor deze prachtige avond. Ontroerd vanaf het eerste liedje. En daarna nog vele keren. Dankjewel Stef en crew voor een avond die hart en ziel raakt.
Caroline Dijkhorst from Austerlitz wrote on 29 september 2022:
Vanavond is het eindelijk zover! We mogen naar Stef Bos in Figi in Zeist. 2 belangrijke vriendinnen en ik. gaan genieten na een moeilijke tijd van deze geweldige man! Zin in!!!!
Patrick Bour from Hilversum wrote on 28 september 2022:
Hoi Stef, 30 jaar is nu geleden. Ik zie ons nog zitten in de tuin van je ouders. Ploeterend over psychotherapie. Albert Ellis, "The universe doesn't give a shit about you, you're just fuckin' ball!". Wie had dat nu ooit verwacht? Het kan verkeren. Beste Stef, het ga je goed. Maybe we'll meet again. Patrick
Isabelle from As wrote on 20 september 2022:
Liefste Stef dankje voor je Rue de Mouffetard, welk ik al zo veel heb afgespeeld op youtube, jij live in de carré ik bestel je album Zien 😉 en dank je, om zo mee geholpen te hebben mij te laten zien. De liefde die in het donker verdween, om nu al het licht te zien Ook, in het donker In Liefde! Kom Vriend, wij heffen nog 1 glas! Misschien wanneer ik naar een optreden van je kom kijken? Dan trakteer ík. Liefs, Isabelle
Daniel Smit from Cape Town wrote on 11 september 2022:
Dankie Stef. Ons het gaan luister vir julle by die Afrikaans in styl laasweek. Dit was ongelooflik, regtig inspirerend en woorde van die liedjies so roerend. Wat n spesiale aand. Baie dankie!
Cherry from Utrecht wrote on 20 augustus 2022:
Lieve lieve Stef, Ik volg je nog steeds. Heb vandaag NIET V DEZE WERELD geluisterd. Zo mooi... Liefs
Surette Van Staden from Pretoria wrote on 13 augustus 2022:
Vanaand was my voorreg om Stef in Pretoria te sien. Elke oomblik, vertelling, lied, gedagte was profeties van waar ek in my lewe is. Soos baie Suid-Afrikaners emigreer ons eersdaags. Ek soek die groter prentjie, ons gaan soontoe, baie sê moenie. Dankie Stef. Ons gaan soontoe.
Rick rindertsma from Wijchen wrote on 8 augustus 2022:
Op 17 juni was ik aanwezig bij het concert in Ahoy, zeer indrukwekkend! Ik ben eigenlijk op zoek naar de setlist, de nummers in dezelfde volgorde die Stef daar speelde. Kan iemand mij daar aan helpen?
Liliane Leybaert from Heusden wrote on 13 juli 2022:
Een heel fijne verjaardag gewenst !
Marcel Pirets from Papendrecht wrote on 2 juli 2022:
Afgelopen donderdag Stef gezien in Amsterdam en het was weer subliem! Uitstekende selectie van prachtige nummers, geweldige band en de strijkers maakten het af! Topavond gehad.
Angela Ideco from Naarden wrote on 1 juli 2022:
Wat een bijzondere, prachtige avond in Carre gister! Ongelooflijk geraakt door je mooie stem, geweldige teksten, en prachtige muziek. Voeding voor de ziel dit. Heel veel dank!!!
Mie from Antwerpen wrote on 26 juni 2022:
Dag Stef & co, Het blijft hier nazinderen, jullie optreden in De Roma. Het heeft een snaar geraakt die ik niet had zien aankomen. Wat hebben we lang gewacht, op dit optreden. Keer op keer verschoven. En amaai, het was het wachten waard. Ik kende je muziek van in de prille jaren 90, één cassetje kende ik rats van buiten, maar daar bleef het bij. Ik was nog niet tot bij een optreden geraakt. Ik had niet verwacht dat het zo puur en zo door merg en been mooi zou zijn. Maar eigenlijk had ik dat wel kunnen weten, achteraf bezien. Ik was te laat, toen ik binnenkwam hoorde ik 'dit is nu later'. Boenk er op. Toen ik afzwaaide op de middelbare school kozen we 'is dit nu later' als muziek bij de diploma uitreiking, en het klopte helemaal toen. En nu, nu het later is, klopte het ook helemaal, met de extra tekst. Recht naar de kern, de ontroering in. En daar ben ik dan zowat de rest van de avond in blijven vertoeven. Vroeger heb ik dikwijls 's avonds aan de kaai gezeten, kijkend naar het water, de boten, de bomen, de lichtjes van de Schelde. In De Roma hoorde ik De onderstroom voor het eerst volledig (ik ben dus waarschijnlijk niet je meest onderlegde luisteraar). Die is heel mooi bij me binnengekomen en blijft hangen. M'n dochter heeft het momenteel moeilijk. Ze worstelt met puberteit, met trauma, met gender, met er zijn. Ik ben bezorgd, de weg is nog lang en ik hoop, ik hoop dat we haar zo kunnen steunen dat haar weg niet voortijdig stopt. Het was zo mooi, wat je als bindtekst vertelde. Vertrouwen. Vertrouwen in de onderstroom. We zien haar aan de slag gaan met verwerken, met het zoeken van haar weg. Ik voelde vertrouwen in hoe we haar omkaderen met de juiste zorg, in hoe we haar graag zien zoals ze is, in hoe ze groeit in haar kracht. Het was heel fijn om zo, knal in de essentie, een hart onder de riem te krijgen, midden in een zaal vol mensen die elk op hun eigen manier in hun eigen stukjes geraakt worden. Dus ja, daarvoor wou ik jullie graag bedanken, om me de onderstroom te laten voelen. Hij is blijven stromen, hij is welkom, en ik geef hem door.
Arjan Van Brummen from Elst Ut . nederland wrote on 23 juni 2022:
Gisteren een geweldig concert in Wageningen. Ik ben helemaal onder de indruk. Wat kan die Stef Bos 'toveren' met woorden. Ik had met mijn moeder een fantastische avond. Dank je wel Stef PS. Komt er nog een live CD opname van deze show? Doen!!
Denise Jonker-Termont from Elst (Gelderland) wrote on 19 juni 2022:
Per toeval kwamen we week geleden in theetuin De Mol in Overslag. Er waren nog kaartjes over. Direct besloten om te gaan. Wat een heerlijke middag. Muziek van jou Stef. Prachtige teksten. We kwamen ondanks de regen in een warm bad. Leef je leven! Jouw diepgang…… dank je wel en natuurlijk ook dank aan Sylvia en Ron voor hun gastvrijheid. Graag tot volgende keer 😍