Gastenboek

Els de Heer, Ouderkerk aan den IJssel – zondag 23 april 2017, 18:06
Lieve Stef,
Weer hebben we de afgelopen vrijdag in Gouda genoten van een top avond van jou en je crew. Je moet weten dat mijn man en ik al jaren naar jouw concert kwamen samen met mijn broertje en zijn partner. In 2014 is hij jammergenoeg overleden. Toen hij al in een hospice verbleef, hebben we de laatste keer in Gouda van jouw mooie muziek genoten.
Een herinnering die mij heel dierbaar is. Gelukkig hebben we onze vrienden nu enthousiast kunnen maken. Je zult vast begrijpen dat de laatste jaren jouw muziek mede daardoor veel herinneringen oproepen. We kijken uit naar je volgende concert. Ik zei het je die avond: " een top avond" waarin het slot zóóóó prachtig was. Stef bedankt. we hopen nog heel veel jaren te komen luisteren en te genieten.
Arie van Gent, Montfoort – vrijdag 21 april 2017, 17:05
Hoi Stef,
Na je concert in Nieuwegein kochten we diverse cd's. Op een stond 'Gelukkig' waar vier zussen vooraf in het SA 'Dankbaar' zongen. Met Esme Steenkamp heb ik uitvoerig via mail geschreven. Uiteindelijk hebben zij hiervan geen muziek omdat zij dit vroeger uit hun hoofd hadden geleerd. Heb je enig idee hoe zij dit gezongen hebben en in welke toonsoort. Ik zou het graag willen instuderen met dames die hier wonen.
Is er bladmuziek met Zuid Afrikaanse muziek om te zien hoe het is opgebouwd.
Je concert was ontroerend mooi vooral suikerbossie, uit m'n hart gegrepen.
Ik hoor graag van je Arie van Gent
Marjan, Veenendaal – zondag 02 april 2017, 20:08
dag "oud" veenendaler :-)..... genoten van de bijzondere middag in de petrakerk...prachtig format=collegetour= en een bijzondere ervaring om zo deel te mogen worden van je gevoelens betreffende jeugd-oorsprong-drive-emotie. S.A. spreekt ons erg aan: meegemaakt vanaf 1979 tot heden; liedjes daarom bijzonder. we gaan genieten van de volgende muzikale ontmoeting en wel met een goed doel in een ander kerkgebouw te veenendaal, met een prachtige akoestiek en ook mooie ramen! dank voor dit zondagmiddagmoment en een hartelijke veense groet.
Rien hoppenbrouwer, Grave – vrijdag 31 maart 2017, 14:02
Beste meneer Bos,
Onze vrienden Frank en Mirjam Holtman zijn al jarenlang fan van u en bezoeken ieder concert als u optreedt in Cuyk en Uden.
Op 7 maart bezochten we nog uw concert in Stellenbosch ihkv het Woordfees. Frank droeg nog een oranje polo in de naïeve veronderstelling dat hij de enige Nederlander zou zijn. Vorige week overleed hij tijdens het hardlopen op 56e jarige leeftijd. De kaartjes voor uw concert op 15 april in Uden waren al binnen. Ik ga Mirjam begeleiden op wat voor ons ongetwijfeld een emotionele avond gaat worden worden.
Rien Hoppenbrouwer
Joy, Wateringen – zondag 19 maart 2017, 18:06
IK was erg geraakt door de toegift!! wat ontzettend mooi was dat!!!!
Jasper , Málaga – zondag 19 maart 2017, 09:09
Wat een fantastische avond! Bedankt voor de reis en het positivisme. Ik hoop je snel terug te kunnen luisteren!
Fran en Henk Kleijn, Klapmuts ZA / Huizen NL – dinsdag 07 maart 2017, 21:09
Vanaf een terras in Stellenbosch een groet toen je op weg was naar je Woordfees-optreden vanavond. Tot straks, riep je. Dank je weer voor een fijne avond en wie weet tot 13 mei in 't Spant in Bussum en succes met je tournee. Fran en Henk Kleijn.
Imke, Wildervank – donderdag 02 maart 2017, 20:08
Hoi Stef. Wij zijn het Imke&Bas.
Wij zijn van dat optreden in Veendam en van het liedje Rivier.
U had Ons uitgenodigd om een keer bij een optreden op het podium te komen.
En we hebben kaartjes!!!
Wilt u alstublieft antwoorden?
Veel liefs Imke & Bas.
PS ( Wij zijn nog steeds heel erg fan van u.)
NIK, WEMMEL – zondag 19 februari 2017, 23:11
We kunnen ons aansluiten bij het bericht van Marijke.
PUIK werk in cc Bolwerk op vrijdag 17/02. We hebben er allemaal van de eerste minuut tot de laatste van genoten.
Veel succes met jullie tournee.
Tot volgend jaar
Marijke, kapelle-op-den bos – zondag 19 februari 2017, 11:11
Puur,puur,puur,geef ,geef ,geef,dat was het in het bolwerk in vilvoorde,of liever vuurwerk!Wat een onvergetelijke avond!Jullie gaven het allerbeste van jullie zelf.De crescendo's in suikerbossie,dia de la muerte
om kou van te k rijgen ,zo gevoelig mooi.Mijn land is jou land zo teder ,erg origineel met de verweving van "ik heb je lief" naar het einde toe wat voor een prachtige climax zorgde!Ik was erg ontroerd door het liedje dansen,mijn passioneel schildersthema..,De piano en gitaar op dat ogenblik ,maar ook de bewegingen van je hand ,zo eenvoudig ,maar maakte het zo kwetsbaar, sensueel en af! De liedjes waren zooo luchtig met plaats voor muzikale vrijheid.Ze namen je mee met hart en hoofd in een mooie wereldreis die zo teder was omkaderd met de brieven aan jouw moeder.De zaal was gewoon helemaal mee in jouw verhaal ,jouw gevoel ,jouw reis.Stilzitten was moeilijk door jullie opzwepende ritmes.Erg mysterieus en heel beeldend was "komatipoort",de zaal zat erin ,top hoe jullie met de muziek en tekst ons zo weten mee te voeren naar zuiderse oorden!het werk van varenka dat zich in alle warme kleuren stilaan blootgaf ,straalde zoveel warmte uit en maakte het compleet,een artieste waar ik als kleine kunstenares alleen maar nederig "u" kan tegen zeggen,top!dank ook om nadien nog zo een mooie mensen te mogen leren kennen hebben die jouw pad kruisten op de reis en die onbaatzuchtig wonderen doen ginder ver !bedankt aan jullie allemaal en een keitoffe tour verder gewenst !liefs,marijke en nicole
Vorige pagina | Eerste pagina
Plaats een bericht in het gastenboek.
Nadat je een bericht hebt verstuurd, ontvang je van ons een email. In deze email vind je een link. Pas na het aanklikken van deze link wordt je bericht geplaatst. Op deze manier voorkomen we misbruik.


Naam

Emailadres (alleen ter controle)

Woonplaats

Bericht